Zvezdočitač

Junski mesečni horoskop 1. jun - 30. jun

zvezdocitac | 02 Jun, 2021 14:00


Planetarna dešavanja najavljuju vruć  jun, posebno kada se Jupiter i Neptun stacioniraju retrogradno, udruženi sa pomračenjem Sunca u Blizancima!

Venera se seli iz znatiželjnih i pametnih Blizanaca u kreativni i pažljivi znak Raka 2. juna. Ovaj tranzit može zaista usredsrediti vaše potrebe i želje u vezi jer ćete biti u mogućnosti da  procenite da li su vaše potrebe zadovoljene i da li ispunjavate potrebe drugih. Dozvolite sebi da pronađete ravnotežu između negovanja i brige o potrebama drugih i negovanja i brige o sebi.

10. juna, prstenasto pomračenje Sunca događa se u promenljivom vazdušnom znaku Blizanaca i najavljuje promene. Ovo pomračenje se dešava na 19 stepeni ovog, pod vladavinom Merkura, vazdušnog znaka, pa ovo pomračenje Sunca može da ubrza početak važnih događaja za nas ovde na Zemlji, posebno za one ljude koji imaju planete u jednom od promenljivih znakova (Blizanci, Strelac, Ribe i Devica) između 17 - 21 stepen.

Međutim, za sve nas, bez obzira na naše  planetarne postavke, ovo pomračenje se može osetiti na visceralnom nivou. Ovo pomračenje je deo serije od sredine 2020. godine i stavlja akcenat na  teme obrazovanja, putovanja, informacija i komunikacije.

Posle dugog boravka u Raku, osetljivom znaku koji je ujedno i ljubitelj kuće i porodice, Mars gladan akcije prelazi u vatrenog i strastvenog Lava  11. juna i ostaje u njemu sve do 29. jula. Možemo iskoristiti ovaj period samopouzdane, ponosne i usredsređene energije koju nosi ovaj sunčani znak za svoje potrebe.

Jupiter biva stacioniran  u Ribama 20. juna. Udobnost, zadovoljstvo i opuštanje nalaze se u vašem malom utočištu, u domu i porodici. Emocije su povećane i Jupiter retrogradno može ukazivati na neku potrebu za samopoboljšanjem.

Srećom, Merkur će direktno krenuti 22. juna, ali će biti u senci do 8. jula. Ipak, s Merkurom koji sada ponovo ide napred, naši misaoni procesi i planovi će biti jasniji i biće lakše donositi odluke.

 24. juna pun Mesec u kardinalnom, zemljanom Jarcu  donosi nam preusmerenje fokusa sa svog posla i ciljeva na odnose u porodici. Ovaj Pun Mesec je vrhunac napora koje ulažemo od sredine januara ove godine. To se posebno odnosi na naše profesionalne i materijalne ciljeve i sada možemo videti rezultate naših napora. Frustracije će se možda pojaviti tokom ovog vremena, a od nas se traži da pronađemo osećaj ravnoteže između onoga što je ispravno i onoga što lično želimo za sebe.

27. juna Venera će se pridružiti Marsu u vatrenom znaku Lava. Venera u Lavu ukazuje na potpuno umiljatu i srdačnu romantičnu prirodu. Naš fokus će se definitivno više usmeriti ka našim odnosima s drugima, uz veću kreativnost i strastvenu prirodu.

Komentari

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb