Zvezdočitač

Srećan rodjendan svima rodjenima u znaku Ovna

zvezdocitac | 20 Mart, 2021 16:06

Sunce ulazi u znak Ovna 20. marta u 9.37 po našem vremenu, što takođe označava prolećnu ravnodnevnicu. Sunce se kreće iznad ekvatora donoseći više toplote i svetlosti na severnu hemisferu, dok se južna hemisfera pomera u jesen, sa manje toplote i svetlosti.

Dok je sunce u Ovnu naredne 4 nedelje, energija će biti mnogo optimističnija. Pravo je vreme da započnete nove projekte, nove avanture, naučite nove veštine i poželite  dobrodošlicu  promenama. Ovan je prvi znak zodijaka, što znači da 20. marta počinje i astrološka nova godina.

Ovan je vatren, smeo, brz i uvek spreman za akciju. Možda ćete zaista početi osećati više strasti i uzbuđenja u sebi i početi više da naginjete onome što će vam doneti istinsko ispunjenje. Generalno, možda ćete se osećati oduševljeniji životom, svojim ciljevima, projektima i onim ko postajete.

Ovan vlada prvom kućom u horoskopu koja ima veze sa izgledom, identitetom, novim počecima, vašim stavom i pristupom životu. Savršeno je vreme da se oslobodite bilo kakvih strahova i sumnji koje možda imate. Vreme je da krenete u akciju i izvršite prilagođavanja koja vam pomažu da stvorite život i sebe onakvim kakvim želite da budete. Energija Ovna je više fokusirana na sebe, što čini ovaj period  sjajnim vremenom za fokusiranje na vas, naročito ako ste zanemarivali sopstvene unutrašnje potrebe. Pokušajte da pronađete ravnotežu održavanja odnosa koji imate sa sobom, kao i sa drugima.

Dozvolite energiji Ovna da vas motiviše da se usredsredite; vaš odnos sa sobom, vaši lični stavovi i uverenja, kako možete biti hrabriji i samopouzdaniji i kako možete preduzeti više radnji koje pomažu da vas osnaže, ispune i uzdignu. Dok je Sunce u Ovnu pozvani ste da preuzmete kontrolu nad svojim životom, potražite svoju hrabrost i samopouzdanje. Dostignite napokon svoje ciljeve, svoje ambicije i svega onog što zaista želite.

Budite oprezni pri ponašanju nemojte biti previše impulsivni i čuvajte se od donošenja brzopletih odluka. Osećaćete se nestrpljivo, pa proverite da li ste dobro razmislili pre nego što krenete prebrzo u neku akciju. Verovatno ćete osetiti uticaj da nešto preduzmete i započnete neke stvari, iskoristite ovo vreme da počnete da napredujete u postizanju svojih ciljeva i ambicija. Energija je živahna, vreme je da konačno preuzmete inicijativu za planove koje ste napravili, sve o čemu ste sanjali i razmišljali. Stvari neće uvek ići lako, morate da napravite izbore i akcije koje će vam pomoći da stanete na svoj put i nema boljeg perioda od sezone Ovna da započnete entuzijastične i hrabre akcije.

Dozvolite sebi vremena da se prizemljite u ono što bi za neke moglo izgledati haotično i glasno, pronađite strpljenje, koristite razboritost i budite svesni da se vaši postupci poklapaju sa vašim višim ja, ili se to više ja trenutno temelji na egu koji pravi izbor zbog zadovoljstva. Pravo je vreme za rad na veštinama liderstva, učenje postavljanja zdravih granica, iskrenije i jasnije komunikacije, kao i vizije. Otvorite svoj um i budite malo spontaniji ne dopuštajući da vam ego ili sumnja u sebe stanu na put. U Ovnu postoji i vrlo dečji duh, zato prigrlite neustrašivu, avanturističku i divlju energiju deteta u sebi. 

Komentari

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb