Zvezdočitač

Horoskop za Strelca za 2021. godinu

zvezdocitac | 03 Mart, 2021 13:24Da li ste spremni?

Strelac u januaru
Ljubav
Ulazak asteroida Eros u Strelca (30.01.) prilika je za istraživanje senzualnosti i seksualnosti kao deo procesa samootkrivanja.
Novac
Mladi mesec u Jarcu 13. januara desiće se u II kući znaka Strelca, ukazujući na nova ulaganja i restrukturiranje sistema upravljanja finansijskim resursima.
Zdravlje
6. januara Mars će ući u VI kuću Strelca, promovišući veću fizičku vitalnost. Međutim, preporučljivo je ne zloupotrebljavati duh takmičenja u kućnom i/ili profesionalnom okruženju.


Strelac u februaru
Ljubav
Dolazak Venere u IV kuću Strelca (25.02.) sugeriše želju da se vreme deli sa porodicom i dom pretvori u siguran prostor, kako za vas lično tako i za vaše najmilije.
Novac
Pun Mesec u Devici 27. februara desiće se u X kući Strelca, signalizirajući pogodan trenutak za pregled vaše profesionalne karijere i kratkoročnih i srednjoročnih radnih ciljeva.
Zdravlje
Početak direktne putanje Merkura u III kući Strelca (20.02.) favorizovaće oporavak onim pripadnicima ovog znaka koji su bili pogođeni alergijama i tegobama respiratornog sistema.


Strelac u martu
Ljubav
Ulazak Marsa u VII kuću Strelca (03/03) ukazuje da ćete braniti interese svog partnera, suočeni sa različitim preprekama ili nedaćama koje mogu nastati.
Novac
Ulazak Sunca u V kuću Strelca (20.03.) aludira na početak kreativnog projekta, koji će vam privući pažnju i pomoći vam da izrazite svoje talente u različitim oblastima.
Zdravlje
Prisustvo asteroida Palada u  IV  kući Strelca od 07.03. možete koristiti za regulisanje vaše rutine.


Strelac u aprilu
Ljubav
Od 3. do 19. aprila, Merkur će prolaziti kroz V kuću Strelca, što otvara vrata različitim romantičnim mogućnostima i avanturama za samce.
Novac
Merkur će se 19. aprila preseliti u VI kuću Strelca, sa ciljem analize organizacije i sistema rada, kao i zanimljivih ponuda za posao i profesionalnog usavršavanja.
Zdravlje
Sunce u VI strelčevoj kući od 19.04. predstavlja povoljan oporavak za one koji prolaze kroz periode rekonvalescencije. Ovaj astrološki položaj takođe pruža veću snagu i fizičku vitalnost.


Strelac u maju
Ljubav
03.05. Merkur će ući u VII kuću Strelca, što podstiče razmenu ideja sa vašim partnerom i vizualizaciju zajedničkih budućih projekata.
Međutim, imajte na umu da će se Merkur retrogradno krenuti na istom mestu (VII kuća) od 29. maja do 22. maja; pa će biti potrebno detaljno analizirati planove i ne donositi ishitrene odluke.
Novac
Ulazak Cerere u VI kuću Strelca (08.05.) govori o potpunoj posvećenosti usmerenoj ka ispunjavanju radnih zadataka, i negovanju zdrave interakcije sa kolegama.
Zdravlje
Mlad Mesec u Biku 11.05. desiće se u VI kući Strelca, što ukazuje na to da ćete imati mogućnost da ponovo izmislite svoje rutine i način života (hrana, vežbe, prakse samopomoći, rasporedi).


Strelac u junu
Ljubav
Od 02. do 27. juna, Venera će posetiti  VIII kuću Strelca, tranzit koji podstiče strast i želju za intenzivnim seksualnim iskustvima.
Novac
Početak direktnog kretanja Merkura u VII kući Strelca (22.06.) otvara mogućnost za pregovaranje o odredbama i uslovima ugovora i dogovora sa saradnicima.
Zdravlje
Pun mesec u Jarcu 24. aprila dešavaće se u  II kući Strelca, otkrivajući one faktore koje morate prevazići da biste izgradili zdravo samopoštovanje i skalu vrednosti, prilagođenu vašoj sadašnjosti.


Strelac u julu
Ljubav

Prisustvo asteroida Veste u XI kući Strelca od 19. jula, aludira na traženje podrške i saveta među članovima užeg kruga prijatelja i kolega.
Novac
Retrogradni Jupiter ući će u  III kuću Strelca 28. jula, što će, iako favorizuje analizu makro projekata, postaviti određene prepreke za njihovo predstavljanje.
Zdravlje
Početak Hironovog retrogradnog kretanja u V kući Strelca (15.07.) poziva vas da preispitate stara verovanja koja ograničavaju samoizražavanje i poverenje u vaše sposobnosti.


Strelac u avgustu
Ljubav

Za same Strelce, dolazak Venere u 11. kuću znaka ukazuje na početak romantične veze sa nekim ko pripada vašem društvenom krugu; ili uživanje u kolektivnim aktivnostima umetničke prirode.
Novac
Od 11. do 30. avgusta, Merkur će prolaziti kroz X kuću Strelca, ukazujući na interesovanje za različita područja rada, posebno ona koja sadrže intelektualni izazov.
Zdravlje
Početak Junoninog direktnog kretanja u Strelcu (02.08.) podstiče pitanja o posvećenosti vašoj viziji života i predloženim ličnim ciljevima.


Strelac u septembru
Ljubav
Pun mesec u Ribama 20. septembra desiće se u IV kući Strelca, najavljujući završetak popravki kod kuće (ili selidbe); i ponovno povezivanje sa likovima koji predstavljaju majčinsku figuru.
Novac
Prisustvo Marsa u XI kući Strelca počev od 14. septembra, podstaći će vas da podelite svoje ideje i preuzmete vođstvo grupa i radnih timova.
Zdravlje
Venera u XII kući Strelca (10.09.) Predstavlja zanimljivog saveznika kada je reč o radu na unutrašnjem isceljenju, kroz ljubav, opraštanje i saosećanje prema sebi.


Strelac u oktobru
Ljubav
07.10. Venera će ući u Strelca, ukazujući na druženje u romantičnim vezama i ljubav kao vrhunsku avanturu. Učešće u društvenim događajima sa partnerom je dobro aspektirano.
Novac
Početak direktnog kretanja Plutona u II kući Strelca (06.10.) sugeriše da ćete zauzeti svesniji i zreliji stav u pogledu upravljanja raspoloživim resursima.
Zdravlje
Ulazak Sunca u Kuću XII Strelca govori i o potrazi za duhovnim i o mogućnosti da se suočite sa najdubljim strahovima u sesijama potpomognute terapije.


Strelac u novembru
Ljubav
Dolazak Venere u II kuću Strelca (05.11.) Aludira na unutrašnji rad, usmeren na gajenje ljubavi prema sebi. Važno je imati na umu da će se Venera 12. decembra retrogradno postaviti u ovaj položaj  (II kuća), iznoseći na videlo lažna uverenja, odbrambene mehanizme i samosabotažu.
Novac
Delimično pomračenje Punog Meseca u Biku 19. novembra dogodiće se u VI kući Strelca, pa se to može protumačiti kao zaključenje radnog odnosa ili stvaranje novog sistema rada
Zdravlje
Dana 21.11. Sunce će ući u Strelca, pozivajući vas da se približite svojoj istinskoj svrsi i razlogu postojanja. Na fizičkom planu, ovaj astrološki položaj signalizira moćan potencijal za oporavak.


Strelac u decembru
Ljubav
29. decembra Jupiter će ući u IV kuću Strelca, simbolizujući proces ličnog širenja, koji će započeti prepoznavanjem vrednosti koju doprinose porodična grupa, zemlja porekla i koncept kuće.
Novac
Aktiviranje Severnog čvora u  VI kući Strelca (22.12.) ukazuje da će vaše interesovanje biti usmereno na napredak u radu, stanje blagostanja i ravnotežu između misije i profesije.
Zdravlje
Sa Severnim čvorom u VI kući Strelca, Južni čvor se kreće prema XII kući znaka, signalizirajući trenutak transformacije i (simboličke) smrti prošlosti.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb