Zvezdočitač

Pun Mesec u Vagi

zvezdocitac | 29 Mart, 2021 09:30

28. marta imamo uzemljeni, komunikativni i uravnoteženi Puni Mesec u znaku Vage! Ovaj Pun Mesec pokazuje vrhunac svih poslova koje smo radili od mladog Meseca u Vagi, koji je bio 16. oktobra 2020. A ovo se  posebno odnosi kada je reč o konceptu odnosa!

Vladar ovog Punog Meseca, Venera se nalazi u nezavisnom Ovnu. Postoji malo dvoumljenja između napredovanja za onim što želimo na jedan agresivan način - i pregovaranja da bismo dobili ono što želimo. Sada nam Pun Mesec pokazuje gde je ta tanka linija i kako oba načina mogu biti korisna na svoj način.

Venera je sa Suncem u ratobornom Ovnu, dajući ovom Punom Mesecu malo vatre i začina i ako nam je možda potrebno da održimo harmoniju i mir, takođe želimo da u naše odnose ubacimo neki izazov da podstaknemo rast i avanturu. Želimo da usredsredimo pažnju na nas, naše potrebe, naše želje, naše vrednosti.

Možda ćemo odskočiti napred-nazad između dve krajnosti, ostajući negde u centru. Otkrićemo taj najvažniji osećaj nezavisnosti povezan sa potrebom da delimo iskustva i razgovore sa onima koji su nam bitni u životu.

Ono što je posebno za ovaj Pun Mesec u Vagi je veliki vazdušni trigon Saturna koji se nalazi na 11 stepeni Vodolije i Marsa na 14 stepeni Blizanaca i Pun Mesec na 8 stepeni Vage. Vazduh je komunikacija, a Vaga posebno diplomatija, šarm i pravda. Ovo je vreme u kojem zaista možemo govoriti svoju istinu i dostići vrlo zadovoljavajući vrhunac u svim svojim poslovima i interakcijama sa drugima. I dalje imamo onu energiju Ovna koja nas podstiče i podseća da su i naše želje bitne.

Sa ovim velikim trigonom moramo biti svesni energije koja teče, dara koji nam daje svemir da bismo ga koristili. Pobrinimo se da iskoristimo ovo čudesno radoznalo, stabilno i sjajno vreme za razgovor, razmenu, povezivanje i interakciju sa važnim ljudima u našem životu. Da naučimo, najviše od svega!

Saturnov uticaj posebno daje osećaj sigurnosti i osećaj da će, bez obzira kakav je potisak i potez u našim odnosima, biti u redu. To će ići najbolje, a mi ćemo se ponašati odgovorno i zrelo. Saturn disciplinuje zauzeti Mars u Blizancima i podseća nas da je posao nagrađivan kada se radi na stabilan, posvećen način kada su u pitanju posebno naši odnosi - romantični ili na neki drugi. Ovaj Pun Mesec ćemo provesti sa ljudima u našem životu koje obožavamo i voditi te duševne razgovore!

Ipak tu je još uvek razdvajajući kvadrat između Saturna i Urana, što stvari čini malo klimavim. Ali ovo je separaciomi aspekt- za sada - i kod svih planeta koje se kreću direktno postoji osećaj da se sve kreće u pravcu u kojem bi trebalo!

Komentari

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb