Zvezdočitač

Venera u znaku Riba

zvezdocitac | 08 Mart, 2021 10:30

Prepustite se natprirodnom zavođenju dok Venera napušta znak Vodolije i uplovljava u vodeni znak Riba. Venera će prolaziti kroz mistični znak Riba od 25. februara do 21. marta 2021. Boginja ljubavi oseća se prijatno i udobno u ovom znaku, (egzaltacija) što omogućava da se želje ljudskog srca sretnu sa mističnom fantazijom. Biće više romantike, blagosti, saosećanja, a osećanja ljubavi mogu se produbiti i postati snažna, ali i nesebična. Ovo će nas sve odvesti do želje, želje da naša srca budu ispunjena smislom i poezijom.

Verovatno ćete se zaljubiti iznova i iznova u sve lepo sa čime dolazite u kontakt. U ovom znaku Venera je uzvišena, što znači da i planeta i znak dobro sarađuju i daju najbolje osobine svake od njih. U ovom slučaju, sve je u ljubavi, strasti i mogućnosti da vidimo kako naši snovi postaju stvarnost. Bez obzira na naš specifičan status veze, uvek postoji potreba da izbalansiramo sopstvene želje i potrebe ne samo sa svojim partnerom već i sa nas dvoje kao parom ili timom....
Ostatak teksta mozete procitati na:  https://zvezdocitac.wordpress.com/2021/03/08/venera-u-znaku-ribe/
 
Za vise tekstova o tranzitima planeta kao i kako iste najbolje iskoristiti za licni razvoj i rast zapratite fb stranicu: 
 https://www.facebook.com/zvezdotumac/


Komentari

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb