Zvezdočitač

Godišnji horoskop za znake Vodolija i Ribe

zvezdocitac | 06 Mart, 2021 13:36

Horoskop za Ribe za 2021 godinu

Da li ste spremni?

Ribe u januaru
Ljubav
8. januara, Venera će ući u XI kuću Riba, što može značiti snažnu privlačnost prema osobi koja pripada grupi prijatelja ili prema kolegi.
Važno je uzeti u obzir incidente koji se dešavaju tokom ovog perioda; pošto će se planeta ljubavi vratiti na ovu lokaciju (XI kuća) 11. maja.
Novac
Ulazak Marsa u III kuću Riba (06.01.), ukazuje da ćete preuzeti vođstvo, promovišući razmenu ideja, intelektualne rasprave i prezentaciju novih projekata.
Zdravlje
Sa Suncem u XII kući Riba, 19. januara, govorimo o obnavljanju veze sa duhovnošću; vežbajte introspekciju; i uključite se u različite humanitarne svrhe.


Ribe u februaru
Ljubav
Pun mesec u Devici 27. februara dodirnuće VII kuću Riba, signalizirajući novi status u ličnim odnosima uključujući i interakciju koju održavaju sa sobom.
Novac
Dolazak patuljaste planete Ceres u  II kuću Riba (21.02), naglašava vašu posvećenost  u procesu stvaranja resursa i izgradnje finansijske stabilnosti.
Zdravlje
Ulazak Sunca u Ribe, 18.02., Odlična je prilika da se povežete sa suštinom bića; predstavite svoju najbolju verziju; i redefinišete lične ciljeve, kratkoročno i srednjoročno.


Ribe u martu
Ljubav
Ulazak Marsa u  IV kuću Riba (03.03.) Govori o snažnom protoku energije usmerenom na kućne popravke i organizaciji porodične grupe i njenim odnosima.
Novac
Sunce će 20. marta ući u II kuću Riba, ciljajući na primanje izvanrednih prihoda, kao i isplatu starih dugova i povećanje plate.
Zdravlje
Mladi Mesec u Ribama 13.03. predstavljaće suštinski faktor za  ponovno pronalaženje u svim aspektima verovanja, vrednosti, načina života, odnosima kao i kada je  karijera u pitanju.


Ribe u aprilu
Ljubav
Početak direktnog kretanja asteroida Vesta u VII kući Riba (20.04.) sugeriše potpunu posvećenost vezi bezuslovnu podršku u trenucima razočaranja.
Novac
Od 3. do 19. aprila Merkur će posetiti II kuću Riba, tranzit koji promoviše diverzifikaciju izvora prihoda i analizu sistema upravljanja i investiranja.
Zdravlje
Mladi mesec u Ovnu 11.04. Dodirnuće II kuću Riba, promovišući procese samootkrivanja, psihološke terapije i izgradnju skale vrednosti i verovanja pozitivnih za vas.


Ribe u maju
Ljubav
Sunce u IV kući Riba (20.05.) Sjajan je saveznik za prevazilaženje granica udobne zone; neguju se porodični odnosi, učite o svojim precima.
Novac
Prisustvo Cerere u III kući Riba, predstavlja pitanja o tome kako se pripremate za suočavanje sa ličnim i profesionalnim izazovima koji se naziru u budućnosti.
Zdravlje
13. maja Jupiter će ući u Ribe, zarazivši sve pripadnike znaka radošću i optimizmom, kao i promovišući avanturistički odnos prema životu i njegovim izazovima (izazovite sebe).


Ribe u junu
Ljubav
Od 02. do 27. juna, Venera će prolaziti kroz V kuću Riba, koja otvara vrata ljubavi, ljubavi na prvi pogled, senzualnim igrama i nesputanom flertu.
Novac
Sa Marsom u VI Kući znaka Riba fokus je na postizanju profesionalnih ciljeva; širenje projekata; i aktiviranje mreže kontakata.
Zdravlje
U junu 2021. godine Jupiter i Neptun će početi da se retrogradno kreću  u Ribama (20. i 25. juna), što signalizira izvesnu predispoziciju ka slaboj koncentraciji, poteškoćama sa spavanjem, povredama donjih ekstremiteta i tegobama povezanim sa jetrom i endokrinim sistemom.


Ribe u julu
Ljubav
Od 11. do 27. jula, Merkur će putovati kroz V kuću Riba, aktivirajući socijalnu i romantičnu agendu. Tokom ovog perioda poziva za rekreativne aktivnosti i romantičnih predloga biće u izobilju.
Novac
Dana 22. jula, Sunce će ući u VI kuću znaka Riba, ovo je astrološki položaj koji favorizuje unapređenja u profesionalnom području i stvaranje važnih prilika za zaposlenje.
Zdravlje
Početak retrogradnog kretanja Hirona u II kući Riba (15.07.) otkriće stare emocionalne rane i kako su one uticale na vaša uverenja i samopoštovanje.


Ribe u avgustu
Ljubav
Ulazak Sunca u VII kuću Riba (22.08.) najava je veridbi, venčanja i udvaranja. Za konstituisane parove ovaj astrološki položaj favorizuje vizualizaciju zajedničkih ciljeva.
Novac
Početak retrogradnog kretanja Urana u III kući Riba (19.08.) može se iskazati kako u neispravnosti u elektronskim uređajima, tako i u poteškoće u prenošenju vaših ideja. Budite oprezni.
Zdravlje
Mladi mesec u Lavu 8. avgusta biće u VI kući Riba, podstičući promene u načinu života, svakodnevnim rutinama i ličnoj organizaciji.


Ribe u septembru
Ljubav
Prisustvo Venere u IX kući Riba (10.09.) Govori o privlačnosti prema pojedincima koji pripadaju drugoj kulturi ili sa jakim ideološkim i filozofskim uverenjima.
Novac
Sunce u VIII Kući Riba (22. septembra) ukazuje na to da možete računati na emocionalnu i materijalnu podršku rođaka i saradnika u trenucima krize ili razočaranja.
Zdravlje
Pun mesec u Ribama 20. septembra poziva vas da sagledate promene koje ste primenili u svom načinu života i ličnim ciljevima i kako se osećate zbog toga.


Ribe u oktobru
Ljubav
Početak direktnog kretanja  Plutona u XI kući Riba (06.10.) sugeriše veći pristup prema onim prijateljima, koji su cenili poverenje dato u teškim vremenima.
Novac
Ulazak Venere u X kuću Riba, može se iskoristiti za uspostavljanje dublje veze sa životnom misijom i profesionalnim izborima.
Zdravlje
U oktobru 2021. godine, Saturn i Jupiter započinju direktnu putanju u Ribama, tako da ćete se osloboditi osećaja krivice i ugnjetavanja, da bi sa optimizmom gledali u budućnost.


Ribe u novembru
Ljubav
Sa Junonom u XI kući  znaka Riba, postoji posvećenost sopstvenim snovima i promociji kolektivnih inicijativa koje mogu stvoriti pozitivan uticaj.
Novac
Sunce u X kući Riba (21.11.) ukazuje na nove profesionalne mogućnosti u oblastima upravljanja. Ova astrološka pozicija takođe favorizuje sastanke mentora i savetnika u karijeri.
Zdravlje
Početak direktne putanje asteroida Palada u Ribama (08.11.) omogućiće vam da efikasnije organizujete svoj dan, kako u profesionalnom životu, tako i na domaćem terenu.


Ribe u decembru
Ljubav
Dolazak Sunca u XI kuću Riba (21.12.) predstavlja posebno povoljan astrološki položaj za one koji se odluče da praznike provedu sa prijateljima i kolegama.
Novac
Ulazak Marsa u X kuću Riba (13.12.), ukazuje na to da ćete se osećati samouvereno kada vršite liderske funkcije i raditmd na ostvarenju svojih snova i ambicija.
Zdravlje
Početak direktne putanje Neptuna u Ribama (01. 12.) doneće sa sobom jasniju perspektivu stvarnosti (i njenog potencijala) kao i lakoću spavanja.
 
Godišnji horoskop za znak Vodolija možete pročitati na sledećem linku: https://zvezdocitac.wordpress.com/2021/03/05/godisnji-horoskop-za-znak-vodolija/

Za više tekstova o dnevnim tranzitima planeta zapratite fb stranicu:

 https://www.facebook.com/zvezdotumac/

Komentari

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb