Zvezdočitač

Godišnji horoskop za znak Bika 2021

zvezdocitac | 26 Januar, 2021 11:36


Da li ste spremni?

 

 

Bik u januaru

Ljubav

Pun mesec u Lavu 28. januara dodirnuće Bikovu IV kuću, stavljajući fokus na porodične potrebe, lični prostor i popravku kuće.

Novac

Ulazak Sunca u X kuću Bika, 19. januara, predstavlja nove profesionalne mogućnosti, kako u uobičajenom radnom okruženju, tako i u drugim prostorima. Shodno tome, možete da zauzmete važnu lidersku poziciju u projektu ili odeljenju.

Zdravlje

Početak direktnog  kretanja Urana u Biku (14. 01.) doprineće poboljšanju mentalnog stanja približavajući ga stanju spokojstva i olakšavajući upravljanje epizodama stresa i nervoze.

 

 

Bik u februaru

Ljubav

Dolazak Sunca u XI kuću Bika (18. 02.) favorizuje učešće u aktivnostima sa prijateljima i kolegama i organizaciju društvenih događaja (pažnja na radu sa zajednicama i odnosima s javnošću).

Novac

Početak direktne faze Merkura, u X kući Bika (20. 02.), pružiće veću asertivnost u interakciji sa figurama moći i podređenim.

Zdravlje

Ulazak Cerere u Bikovu XII kuću (21. 02.) postaviće pitanja o neovisnosti, praksi fizičkog vežbanja, duhovnom radu i solidarnosti.

 

 

Bik u martu

Ljubav

Ulazak Venere u XII kuću Bika (21. 03.) aludira na vraćanje starim ljubavima, na moć opraštanja, primenjenog na sebe, na putu ka unutrašnjem miru.

 

Novac

Prisustvo Marsa u  II kući Bika, 03. 03., ukazuje na to da ćete telo i dušu posvetiti postizanju resursa i potrazi za finansijskom nezavisnošću.

Zdravlje

Pun mesec u Vagi, preko VI kuće Bika (28. 03.), usmeriće pažnju na negativne navike koje se moraju prevazići, kao deo istinske brige o sebi.

 

 

Bik u aprilu

Ljubav

26. aprila, Pun Mesec u Škorpiji u VII kući Bika je događaj koji se odnosi na rešavanje nerešenih situacija u vezama. Vežbajte empatiju sa partnerom i pristup novom nivou u vezi.

Novac

Početak Junonove retrogradnosti u VIII Bika (12. 04,) govori o ispunjavanju starih finansijskih obaveza, koje uključuju učešće vaše porodice ili partnera. Vreme je za redefinisanje pravila igre.

Zdravlje

Dolazak Sunca u Bika, 19. aprila, ojačaće fizičko zdravlje i vezu koju održavate sa vašom pravom suštinom i životnom svrhom.

 

 

 

Bik u maju

Ljubav

Potpuno pomračenje Punog Meseca u Strelcu 26. maja uticaće na VIII kuću Bika, što može značiti odlučujuću promenu dinamike u vezi ili dugo odlagani prekid.

Novac

Početak retrogradnosti Saturna u X kući Bika (23. 05.) podrazumeva prepoznavanje strahova od kojih se vaša rukovodeća pozicija može poljuljati i preuzimanje odgovornosti u postizanju profesionalnih ciljeva.

Zdravlje

Mladi mesec u Biku (11.5.) Ima za cilj da vas navede da prihvatite promene i hrabro preuzmete nove izazove.

 

 

 

Bik u junu

Ljubav

Retrogradno kretanje Jupitera u XI Kući Bika, od 20. 6. do 28. 7., govori o ponovnom okupljanju i pomirenju sa starim prijateljima. Ovaj tranzit će takođe pokrenuti pitanja o vašem stavu prema pritisku vršnjaka i njihovoj želji za integracijom.

Novac

22. juna započinje direktna kretanje Merkura u II kući Bika, tako da ćete imati mogućnost da testirate zamišljene planove, kako bi promenili način rada uvođenjem raznovrsnosti i na taj način zadržali dostupne izvore prihoda.

Zdravlje

Prisustvo Cerere u Biku ima za cilj da zadovolji potrebe fizičkog tela (hrana, vežbanje, odmor);  povežite se sa onim što vam pruža udobnost i sigurnost.

 

 

 

Bik u julu

Ljubav

Ulazak Sunca u IV kuću Bika (22. 07.) ukazuje na moguće izvođenje stambenih radova, učešće u porodičnim događajima, i prepoznavanje zone komfora.

Novac

28. jula, retrogradni Jupiter ući će u X kuću Bika, što može doneti žestoke rasprave sa autoritetima, kašnjenja u promocijama i zakazivanjima. Dobar je period za pregled ciljeva, kako srednjoročnih tako i dugoročnih.

Zdravlje

Početak retrogradnog kretanja Hirona u XII Kući Bika (15. 07.) može nahraniti stara negativna verovanja, međutim, moguće je iskoristiti ovaj tranzit za borbu protiv obrazaca samokažnjavanja, uz terapijsku pomoć.

 

 

 

Bik u avgustu

Ljubav

2. avgusta, asteroid Juno započinje svoju direktnu putanju u VIII kući Bika, ističući posvećenost  finansijskom blagostanju.

Novac

Od 11. avgusta do 30. avgusta, Merkur će putovati kroz V kuću Bika, promovišući inovativne ideje i upotrebu kreativnosti pa je moguće isticanje u profesionalnom i sentimentalnom okruženju.

Zdravlje

Godišnja retrogradnost Urana u Biku od 19. 08, Može izazvati epizode ​​stresa i nervoze. Sesije psihološke terapije i vežbanje tehnika meditacije i opuštanja dragoceni su alati za prevazilaženje ovog perioda.

 

 

 

Bik u septembru

Ljubav

Ulazak Venere u VII kuću Bika (10. 09.) stvoriće klimu pomirenja i senzualnosti među predstavnicima znaka koji su u vezi povoljnu za istraživanje ličnih ciljeva i seksualnih maštarija.

Novac

Iako će dolazak Marsa u VI kuću Bika (14. 09.) povećati produktivnost rada početak retrogradnog kretanja Merkura na istoj lokaciji (27.09.), može izazvati ozbiljne diskusije među kolegama, usled vaše reakcije.

Zdravlje

Iako ulazak Sunca u VI kuću Bika (22. 09.) favorizuje uspešan oporavak i održavanje zdravog načina života moguće je da se vaša iskustva recidiviraju u tom procesu zbog retrogradnog kretanja Merkura u  VI kući od 27. septembra.

 

 

 

Bik u oktobru

Ljubav

Dolazak Sunca u VII kuću Bika (23. 10.) podstiče proslavu veridbi, brakova i poslovnih sporazuma. Dobar period za definisanje zajedničkih ciljeva za one koji su u vezi.

Novac

U oktobru 2021. godine, Saturn i Jupiter započinju svoju direktnu putanju u X kući Bika (10. i 18. oktobra). Ovo poravnanje će smanjiti pritisak u radnom okruženju, omogućavajući vam da se usredsrede na svoju viziju uspeha.

Zdravlje

Sa početkom direktne faze Merkura u VI kući Bika (18. 10. ) bićete spremni da ostavite po strani ekscentričnosti i da se konsultujete se sa profesionalcima kako biste stvorili način života prilagođen vašim zahtevima.

 

 

 

Bik u novembru

Ljubav

Mladi mesec u Škorpiji 04. 11. dodirnuće VII kuću Bika, naglašavajući formalizaciju odnosa. Moguće su konsultacije sa bračnim savetnicima ili terapeutima za parove i ponovo povezivanje sa partnerom.

Novac

Sunce u Vašoj VIII kući od  21. novembra, omogućava dodatne ili izvanredne ekonomske resurse dobijene kroz partnerstva, porodična preduzeća, nasledstva.

Zdravlje

Delimično pomračenje Punog Meseca u Biku 11. novembra favorizuje intuiciju. S fizičke strane, ovaj astrološki događaj upozorava na bolesti grla, poremećaje u ishrani i hormonsku neravnotežu.

 

 

 

Bik u decembru

Ljubav

Prelazak  Jupitera u XI. kuću Bika (29. 11.) ukazuje na proširenje zasnovano na timskom radu; tolerancija u razmeni ideja; i promocija kolektivnih projekata.

Novac

Ulazak Sunca u X kuću Bika (21. 12.) predstavlja priliku za pokretanje publikacije ili veb stranice. Možda ćete poželeti da naučite novi jezik ili ćete planirati putovanja u nepoznate krajeve.

Zdravlje

Aktiviranje Severnog čvora u Biku (22. 12.) podrazumeva poverenje u sopstvene sposobnosti, negovanje samopoštovanja i projektovanje sebe u budućnost.

 

 Za više informacija o dnevnim i nedeljnim tranzitima zapratite fb stranicu:  https://www.facebook.com/zvezdotumac/

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb