Zvezdočitač

Godišnji horoskop za znak Raka za 2021 godinu

zvezdocitac | 27 Januar, 2021 10:31

.

Da li ste spremni?

 

Rak u januaru

Ljubav

Ulazak Venere u VII kuću Raka (08. 01.) promoviše harmoničnu klimu u kojoj je moguće negovati odnos uvažavanja i analizirati zajedničke ciljeve. Važno je uzeti u obzir relevantne događaje koji se dešavaju tokom ovog tranzita budući da će se planeta ljubavi kretati retrogradno u ovoj kući od 19. decembra 2021.

Novac

Pun mesec u Lavu 28. januara dodirnuće II kuću Raka, favorizujući prilagođavanje budžeta, pregled finansijskih planova za buduće investicije.

Zdravlje

Prisustvo Junone u VI kući raka, aludira na posvećenost i  brizi o sebi, potrazi za integralnim blagostanjem i stanju unutrašnje spokojnosti.

 

 

Rak u februaru

Ljubav

Za samce Rakove, ulazak Venere u IX kuću znaka (25. 02.), predstavlja mogućnost romantičnog putovanja ili mogućnost uspostavljanja veze sa nekim druge kulture ili nacionalnosti.

Novac

Ulazak Cerere u X kuću Raka (21. 02.) stavlja fokus na profesionalnu praksu, interakciju sa javnošću, brigu o svojoj reputaciji i povezanost sa životnom svrhom.

Zdravlje

Od 30. januara do 20. februara, Merkur će biti retrogradan u  VIII kući Raka, što je posebno koristan tranzit za one koji žele da psihološkom terapijom prevaziđu traumatična iskustva.

 

 

Rak u martu

Ljubav

Pun mesec u Vagi 28. marta dodirnuće IV kuću Raka, bićete okupirani završetkom radova kod kuće ili na promenu prebivališta. Takođe, lunarni događaj tokom ovog meseca favorizuje razgovore sa osobom koja predstavlja za vas majčinsku figuru.

Novac

Dolazak Sunca u KX kuću Raka (20.03.) Sugeriše profesionalno priznanje, upoznavanje potencijalnih mentora u karijeri i prihvatanje liderskih pozicija.

Zdravlje

Ulazak Marsa u XII Kuću Raka (03.03.) Pruža priliku da analizirate upravljate li svojom energijom na konstruktivan način ili dopuštate da vas ponesu stari oblici i obrasci.

 

 

Rak u aprilu

Ljubav

27. aprila započinje retrogradnost Plutona u VII kući Raka, planetarni aspekt koji postavlja pitanja o davanju i primanju lične moći u vezama.

Novac

Od 3. do 19. aprila, Merkur će prolaziti kroz X kuću Raka, tranzit koji podstiče profesionalne prezentacije i sesije sa stručnim savetnicima (u slučaju učenika), mentorima i poslovnim trenerima.

Zdravlje

Asteroid Psiha ući će u Rak 26. aprila, što podrazumeva spontani pristup emocionalnom svetu i razumevanje sopstvene osetljivosti.

 

 

Rak u maju

Ljubav

Dolaskom Venere u XII kuću Raka (08. 05.), moguć je ponovni susret sa bivšom ljubavlju, međutim, pogodno je biti oprezan u ovoj vrsti interakcije, jer će se Merkur biti retrogradan u ovoj kući od 29. maja.

Novac

13. maja, Jupiter će ući u IX Raka, pa ćete imati nameru da se proširite / evoluirate, otkrijte nove prostore. Negujte u ovom mesecu akademsko područje i prihvatite ulogu nastavnika.

Zdravlje

Potpuno pomračenje Punog Meseca u Strelcu 26. maja dodirnuće VI kuću Raka, promovišući objektivnu analizu načina života i potrebu da se prevaziđe utvrđeno.

 

 

Rak u junu

Ljubav

Od 02. do 27. juna, Venera će prolaziti kroz znak Raka, što ukazuje na želju da se raskine sa starim verovanjima koja narušavaju samopoštovanje.

Novac

27. juna, Venera će ući u II kuću Raka, donoseći pogodno vreme za operacije koje uključuju nekretnine, obradive površine, umetničke predmete, dragulje i plemenite metale.

Zdravlje

Ulazak Sunca u Rak (20. 06.) donosi veću fizičku snagu i negovanje veze sa intuicijom i pravom suštinom bića.

 

 

Rak u julu

Ljubav

Od 11. do 27. jula Merkur će putovati kroz znak Raka, tako da možete iskoristiti ovaj period da organizujete svoj mentalni okvir i promovišete razmenu kreativnih ideja sa prijateljima i kolegama (Uran u XI kući).

Novac

Retrogradno kretanje asteroida Palas u IX kući Raka, od 07.07. može stvoriti probleme u planiranju putovanja, međunarodnim pozivima, izlaganju teza i istraživačkim radovima i rokovima objavljivanja.

Zdravlje

Mladi mesec u Raku 09. 07. pruža priliku rešavanju porodičnih nesporazua. Prepoznajte svoju nesigurnost i ograničenja zone udobnosti i uložite u ljubav prema sebi (Sunce u II kući od 22. jula).

 

 

Rak u avgustu

Ljubav

Ulazak Venere u IV kuću Raka (16. 08.) aludira na modifikacije u dekoraciji kuće kao i povećanu osetljivost. Takođe je moguć  pristup ženskim figurama u okviru porodice.

Novac

19. avgusta u XI kući Raka započinje retrogradno kretanje Urana, koja iako može da stvori određene tenzije u interakciji sa prijateljima i kolegama takođe vas poziva da razmislite o svom položaju u grupama i o tome kako i koliko radite na ostvarenju svojih snova.

Zdravlje

Početak direktne putanje asteroida Junone u VI kući Raka (02. 08.) ukazuje na to da ćete razumeti veličinu odgovornosti koju svaka od promena donosi.

 

Rak u septembru

Ljubav

Ako planirate promenu prebivališta, imajte na umu da će se od 27. septembra Merkur retrogradno kretati kroz IV kuću Raka, pa je moguće da se pojave problemi sa uslugama prevoza kao i sa potraživanjima.

Novac

Venera će ući u V kuću Raka 10. 09. prevodeći se u nadahnuće i moćan kreativni potencijal koji možete usmeriti u lične ili profesionalne projekte.

Zdravlje

Prisustvo Lilit u XII kući Raka ukazuje na to da postoji mogućnost da se, između ostalog, iskuse epizode ​​anksioznosti, depresije, panike i stresa. Iako su ovi poremećaji povezani sa procesom samoprihvatanja, preporučljivo je da se obratite lekaru od poverenja za podršku i smernice.

 

 

Rak u oktobru

Ljubav

Dolazak Sunca u V kuću Raka (23. 10.) otvara vrata intenzivnoj, strastvenoj romansi sa određenim prizvukom misterije.

Novac

Pun mesec u Ovnu 20. 10.  dodirnuće KX kuću Raka, ukazujući na promenu u ličnom konceptu uspeha. Ovaj Mesečev događaj takođe aludira na veću jasnoću oko misije života i vežbanja vođstva.

Zdravlje

Ulazak Venere u VI kuću Raka (07.10.) odnosi se na uživanje u svakodnevnim aktivnostima, koje obavljate u okviru svoje kućne rutine, posla i brige o sebi.

 

 

Rak u novembru

Ljubav

Ulazak Venere u VII kuću Raka (05. 11.) donosi odličnog saveznika za pokušaj pomirenja i harmonične (opšte) klime u partnerskim vezama.

Novac

Delimično pomračenje Punog Meseca u Biku 11. novembra, odigraće se u XI kući Raka, donoseći kraj kolektivnom projektu i usmeravajući pažnju ka autentičnim ciljevima.

Zdravlje

Ulazak Sunca u VI kuću Raka (21. 11.) promoviše fizički oporavak i vašu odlučnost da usvojite zdrav način života.

 

 

Rak u decembru

Ljubav

Dolazak Sunca u VII kuću Raka (21. 12.) favorizuje formalizaciju odnosa (veridba, brak) i potpisivanje sporazuma, ugovora i partnerstava.

Novac

Aktiviranje severnog čvora u XI kući Raka (22. 12.) donosi neophodnu motivaciju da verujete u svoje snove i u vlastiti značaj kao člana kolektiva i jednog od generatora promena.

Zdravlje

Potpuno pomračenje Sunca u Strelcu,  dogodiće se u VI kući Raka, što znači kontinuitet u potrazi za blagostanjem, ne samo za sebe, već i za sve ljude oko sebe.

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb