Zvezdočitač

Godisnji hroskop za Lava za 2021 godinu

zvezdocitac | 12 Februar, 2021 09:56


Da li ste spremni?

Lav u januaru
Ljubav
8. januara Merkur će ući u VII kuću Lava, promovišući razgovore sa životnim partnerom o zajedničkim ciljevima i budućnosti veze.
Važno je imati na umu da će donete odluke biti ponovo procenjene, kasnije, kada Merkur krene retrogradno istoj lokaciji ( VII kuća) od 30. januara do 20. februara.
Novac
Ulazak Marsa u X kuću Lava (06. 01.) ukazuje na to da ćete odlučno slediti svoje profesionalne ciljeve, sve dok ih ne osvojite. Međutim, ovaj tranzit upozorava da se izbegava autoritarnost, posebno ako ste na rukovodećem mestu.
Zdravlje
Pun Mesec u Lavu 28. januara favorizuje početak procesa detoksikacije, odbacivanje štetnih navika i daje strukturu vašim namerama.


Lav u februaru
Ljubav
Od 1. do 25. februara, Venera će prolaziti kroz VII kuću Lava, što, zajedno sa početkom Merkurove direktne putanje na ovom mestu (20. 02.), sugeriše veće razumevanje među parovima i želju za prevazilaženjem nesuglasica kroz dijalog.
Novac
Ceres u IX kući Lava, 21. februara, odnosi se na interesovanje za negovanje njihovog intelektualnog razvoja kroz putovanja, interakciju sa ljudima iz drugih kultura i univerzitetske ili specijalizacijske kurseve.
Zdravlje
Činjenica da se Pun Mesec u Devici, 27. februara, dešava u II kući Lava, podrazumeva priliku da se identifikuju ona ograničavajuća verovanja i obrasci koji utiču na samopoštovanje.


Lav u martu
Ljubav
Ulazak asteroida Palada u VIII kuću Lava (07. 03.) olakšaće planiranje porodičnih aktivnosti ili unutar veze.
Novac
Prisustvo Marsa u XI Kući Lava, 3. marta, ukazuje da ćete neumorno raditi na tome da se postavite kao vođe grupa ili timova, među kolegama i prijateljima. Međutim, morate ostati na oprezu, tako da konkurencija ne iskoristi neslaganja i tenzije.
Zdravlje
Ulazak asteroida Eros u VI kuću Lava (23.03.) predstavlja saveznika u praksi samopomoći; sve dok zauzimate razborit stav, izbegavajući hedonizam i samozadovoljstvo nećete imati većih problema.


Lav u aprilu
Ljubav
Pun mesec u Škorpiji 26. aprila odraziće se nad IV kućom Lava, što će rezultirati vezom sa ženskim delom(kroz božansku ili materinsku lozu), završetak obnove domova kao i prelaženje granice zone komfora.
Novac
Ulazak Sunca u X kuću Lava (19.4.) Ukazuje na profesionalne mogućnosti i preduzetništvo; upoznavanje potencijalnih mentora ili mogućnost da preuzmete mentorske funkcije.
Zdravlje
Početak retrogradnog kretanja Plutona u VI kući Lava (27. 04.) aludira na veću podložnost povezanim bolestima sa kostima, zglobovima i genitalijama. Ako patite od hroničnih ili naslednih bolesti, sledite medicinsku kontrolu i uputstva specijaliste.


Lav u maju
Ljubav
23. maja, Saturn će započeti retrogradnost u VII kući Lava, što može dovesti do razlika (diskusija) između parova i partnera, usled upravljanja zajedničkim i individualnim odgovornostima.
Novac
Ulazak Merkura u XI kuću Lava (03.05.) doneće širenje kolektivnih projekata i razmenu ideja sa kolegama na poslu. Činjenica da se planeta komunikacije kreće retrogradno na istom mestu (XI kuća) od 29. 05., sugeriše da bi trebalo da izbegavate da se mešate u glasine i da preispitate svoj položaj u grupama.
Zdravlje
Potpuno pomračenje Punog Meseca u Strelcu održaće se 26. maja u V kući Lava, promovišući emocionalno zatvaranje koje može stvoriti osećaj gubitka ili napuštenosti.


Lav u junu
Ljubav
Od 02. do 27. juna, Venera će prolaziti kroz XII kuću Lava, težeći pomirenju sa prošlošću, praksom opraštanja ili ponovnim povezivanjem sa starom ljubavlju.
Novac
Pun mesec u Jarcu 24. aprila održaće se u VI kući Lava i pozvaće sve Lavove  da  početkom 2021. godine ispune svoje ciljeve u profesionalnim i ličnim stvarima (briga o sebi).
Zdravlje
Ulazak Marsa u Lava (11. 06.) doprineće jačanju fizičkog zdravlja, uprkos efektima retrogradnosti Plutona, u VI kući Lava.


Lav u julu
Ljubav
Dolazak Lilith u XI kuću Lava (18.07.) Može uključivati niz sukoba sa ženskim figurama u okruženju. Važno je napomenuti da će ova neslaganja izneti na videlo one skrivene ili potisnute aspekte ličnosti, koji moraju biti integrisani.
Novac
Ulazak Marsa u II kuću Lava (29. 07.) odnosi se na podsticaj usmeren na dobijanje sredstava. Iako je reč o astrološkom položaju sa uglavnom korisnim karakteristikama, neophodno je da izbegavate nepotrebne rizike kojima ste naklonjeni u želji da se brzo obogatite.
Zdravlje
Od 11. do 27. jula Merkur će obilaziti XII Kuću Lava, tranzit koji vas poziva da istražite različite duhovne struje, alternativne terapije, oblike komunikacije sa Božanskim i informacije iz nesvesnog kroz proučavanje snova i hipnoza.


Lav u avgustu
Ljubav
Za samce Lavove, početak direktnog kretanja asteroida Junone u V kući znaka (02. 08.), podrazumeva donošenje konačne odluke o vezi ili kreativnom projektu koji  smatrate presudnim za budućnost.
Novac
Početak retrogradnosti Urana u X kući Lava (19. 08.) govori o raskidu sa verovanjima koje održavate na putu ka uspehu, profesionalnom pozivu i nasleđu.
Zdravlje
Mladi mesec u Lavu 8. avgusta ima za cilj da Lavovima pokaže kako da ojačaju vezu sa unutrašnjim detetom (kroz igračke aktivnosti); i ponovo otkriju snagu svojih istinskih strasti.


Lav u septembru
Ljubav
Venera u IV kući Lava, od 10. 09. govori o stvaranju skladnog i gostoljubivog prostora kod kuće, gde se članovi porodice osećaju sigurno, i o deljenju svojih iskustva i briga.
Novac
Novi Mesec u Devici 6. septembra dogodiće se u II kući Lava, što ukazuje na priliku da primenite novi sistem upravljanja finansijskim resursima, uzimajući u obzir vaše srednjoročne i dugoročne ciljeve.
Zdravlje
Retrogradni Merkur u III kući Lava od 27. septembra, pretpostavlja veću podložnost bolestima respiratornog sistema, alergijama i disbalansu nivoa glukoze u krvi.


Lav u oktobru
Ljubav
Početak direktnog kretanja Saturna i Jupitera u VII kući Lava (10. i 18. septembra), ukazuje na to da vam je jasno u odgovornostima koje veza podrazumeva i u tipu interakcije koju želite da razvijete.
Novac
Mladi Mesec u Vagi 10. juna odraziće se na III kuću Lava, promovišući školske izložbe, prezentaciju projekata, širenje ideja i ažuriranje društvenih mreža (ličnih i profesionalnih).
Zdravlje
6. oktobra započinje direktno kretanje Plutona u VI kući Lava, tako da ćete imati veću svest o svojoj ličnoj moći i potencijalu za unutrašnju transformaciju.Lav u novembru
Ljubav
Za samce Lavove ulazak Sunca u V kuću znaka (21. 12.) najavljuje priliku za romantiku sa osobom velike privlačnosti ili kreativni nalet u projektu koji vam je od interesa.
Novac
Delimično pomračenje Punog Meseca u Biku 11. novembra odigraće se u X kući Lava, što sugeriše promenu paradigme koja je orijentisana na način na koji upravljate svojom javnom slikom. Moguće suočavanje sa svojom životnom misijom .
Zdravlje
Ulazak asteroida Junone u VI kuću Lava (14. 11.) aludira na vašu posvećenost  sopstvenom blagostanju (fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom) i kako svoja iskustva podeliti sa članovima svog društvenog kruga .


Lav u decembru
Ljubav
Ulazak Marsa u V Kuću Lava (13. 12.), ukazuje na to da ćete osvajanje romantičnog interesa pretpostaviti kao izazov, za koji je potrebno boriti se odlučno.
Novac
Aktiviranje Severnog čvora u X kući Lava (22.12.) daje posebno značenje traganju za pozivom, izgradnji zaostavštine i profesionalnoj karijeri usklađenoj sa svrhom života.
Zdravlje
Retrogradno kretanje Venere u VI Kući Lava 19. 12., staviće fokus na plodnost, polno prenosive bolesti i razvoj zdravog samopoštovanja.

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb