Zvezdočitač

Godišnji horoskop za Devicu za 2021

zvezdocitac | 18 Februar, 2021 10:24

Da li ste spremni?

 

Devica u januaru

Ljubav
Ulazak Venere u V kuću Device (08. 01.) budi  interesovanje za vođenjem ljubavi i želju za osvajanjem. Ova astrološka pozicija takođe favorizuje kreativnost i umetničku inspiraciju, orijentisanu na profesionalno područje.

Novac
Sunce će 19. januara ući u VI kuću Device, ukazujući na (pozitivne) promene u radnom okruženju i interakciji sa kolegama. Međutim, proces neće biti izuzetak, jer će se Merkur retrogradno kretati u ovom delu astralne karte (VI kuća), od 30. januara do 20. februara.

Zdravlje
Retrogradno kretanje Veste u Devici, od 19.01. godine, sugeriše povratak suštinskom, ponovnom povezivanju sa potrebama tela i negovanju veze sa duhovnim segmentom.

 

Devica u februaru
Ljubav
Ulazak Sunca u VII kuću znaka Device (18. 02.) favorizuje brakove, obaveze, sporazuma i ugovora.

Novac
Od 1. do 25. februara, Venera će prolaziti kroz VI kuću Device, pa govorimo o povoljnom periodu za uživanjem u malim zadovoljstvima stečenim radom i obavljenim zadacima.

Zdravlje
Pun mesec u Devici 27. februara podstiče analizu načina života sa naglaskom na navike koje se moraju izmeniti, organizaciju ličnih ciljeva i vreme posvećeno služenju višim ciljevima.

 

Devica u martu


Ljubav
Ulazak Venere u VIII kuću Device (21.03.) napajaće strast pripadnike znaka pa će do izražaja doći potisnuta seksualnost i želja za većom posvećenošću u odnosu sa drugima.

Novac
Dolaskom Marsa u X kuću Device, 3. marta pripadnici znaka biće odlučni u riziku, napretku u profesionalnoj karijeri i približavanju svojim istinskim ciljevima.

Zdravlje
Pun mesec u Vagi 28. marta biće u II kući Device, što će postati posebno povoljan događaj za one koji su zainteresovani za identifikovanje „neprijatelja“ samopoštovanja.

 

Devica u aprilu


Ljubav
Od 3. do 19. aprila, Merkur će putovati kroz VIII kuću Device, ovo kretanje će  podsticati intimne razgovore i istraživanje trauma i porodičnih tajni.

Novac
Ulazak Marsa u XI kuću Device (23.04.) podstaći će pripadnike znaka da preuzmu vodeću poziciju u timovima i kolektivnim projektima. Međutim, morate biti oprezni i izbegavati da se iskustvo izgubi u nadmetanjem sa drugim grupama.

Zdravlje
27. aprila započinje retrogradno kretanje Plutona u V kući Device, tranzit koji može uticati na sposobnost pripadnika znaka da se koncentrišu i kao i da sumnjaju u poverenje u svoju kreativnu moć.

 

Devica u maju

Ljubav
Potpuno pomračenje Punog meseca u Strelcu 26. maja dogodiće se u IV kući Device; bićete usredsredjeni na porodične potrebe i želju da uživate u vremenu i prostoru za sebe.

Novac
Početak retrogradnog kretanja Saturna u VI kući znaka Device (23.05.) ima za cilj da preispita način na koji upravljate odgovornostima u radnom okruženju i da li preuzimate zadatke koji vam ne odgovaraju.

Zdravlje
Retrogradno kretanje  planete karme (Saturn) u VI kući Device, 23. maja, odnosi se na epizode ​​stresa ili anksioznosti, povezane sa profesionalnim životom.

 

 

Devica u junu
Ljubav
Za samce Device, ulazak Venere u XI kuću znaka (02.06.), može značiti početak romantične veze sa nekim ko pripada društvenom krugu (kolegama, prijateljima) ili je povezan sa istim.

Novac
Mladi Mesec u Blizancima 10.06. dodirnuće X kuću Device, ukazujući na to kako da generišete promene u svom profesionalnom životu, verujete u svoje ambicije i pomažete drugima kroz posao koji radite.

Zdravlje
Prisustvo Marsa u XII kući Device, 11. juna, govori nam o upravo potisnutom gnevu (pred nepravdama) i samonametnutim ograničenjima kao i starim ličnim uverenjima koji mogu loše da utiče na zdravlje.

 

 

Devica u julu
Ljubav
14. jula, u VII kući Device započinje retrogradno kretanje asteroida Palada, pa su mogući problemi sa zakazivanjem, odnosno problemi koji sprečavaju obavljanje zakazanih aktivnosti u paru.

Novac
Jupiter retrogradno kreće u VI kući Device, 28. jula. Ova tranzicija aludira na nepoverenje u nečije profesionalne sposobnosti i kašnjenje u primeni novih sistema rada ili proces komercijalne ekspanzije.

Zdravlje
Dolazak Sunca u XII kuću znaka Device (22.07.), promoviše introspektivan stav, sa naglaskom na razmišljanjima o prošlosti i povezanosti sa duhovnim putem.

 

 

Devica u avgustu
Ljubav
2. avgusta, asteroid Juno započinje direktnu putanju u  IV kući Device, što će rezultirati prihvatanjem porodičnih obaveza, bez potcenjivanja nezavisnosti pripadnika znaka.

Novac
Venera će ući u II kuću Device, 8. avgusta, favorizujući transakcije povezane sa povećanjem bračnog bogatstva i kupoprodajom nekretnina, imovine, deonica, umetničkih predmeta, nakita i porodičnih starina.

Zdravlje
Od 11. avgusta do 30. avgusta, Merkur će prolaziti kroz Devicu, a on je vladajuća planeta ovog znaka. Ovo planetarno kretanje ukazuje na to da će se pripadnici znaka posvetiti organizovanju mentalnog nivoa i definisanju svojih neposrednih ciljeva.

 

 

Devica u septembru
Ljubav
Pun mesec u Ribama 20. septembra dodirnuće VII kuću Device, sa ciljem da obratite pažnju na partnera; pronađite ravnotežu između vlastitih potreba i potreba drugih; vežbajte umetnost pregovaranja; moguće je prekidanje onih veza koje su bile u završnoj fazi.

Novac
Dolaskom Sunca u  II kući Device (22.09.), prilika za povećanje plata ili novog prihoda za isplate, autorske honorare i kamate.

Zdravlje
Mladi mesec u Devici 6. septembra govori kako o ličnom pronalaženju, tako i o reorganizaciji načina života i imovine.

 

 

Devica u oktobru
Ljubav
Ulazak Venere u IV kući Device, (07.10.), aludira na interesovanje pripadnika znaka da se ponovo povežu sa porodicom i stvore harmoničan (siguran) prostor u kojem se mogu osećati kao kod kuće.

Novac
Početak direktnog kretanja Saturna i Jupitera u VI Kući Device (10. oktobra) sugeriše zreliju i objektivniju perspektivu sopstvenog potencijala za širenje kao i kada su u pitanju dugoročni planovi.

Zdravlje
Mladi mesec u Vagi 6. oktobra dogodiće se u II kući Device, što predstavlja povoljan aspekt za one koji rade na novoj skali ličnih vrednosti i verovanja.

 

 

Devica u novembru
Ljubav
5. novembra, Venera će ući u V kuću Device, posebno važan tranzit, jer je planeta ljubavi bila u istom položaju od 01/08 do 02/01 (2021); gde će takođe biti u retrogradnom kretanju počev od 19.12.

U novembru 2021. Venera u V kući Znaka Device može pretpostaviti novu strast prema nekome autoritarnog ili ozbiljnog karaktera; ili želju  da ozvaničite romansu koja tek počinje.

Novac
Od 5. do 24. novembra, Merkur će prolaziti kroz III kuću Device, promovišući širenje programa, događaja, ideja i projekata, kako profesionalno, tako i lično.

Zdravlje
Ulazak asteroida Eros u VI kuću Device (28.11.), odnosi se na sklonost ka samozadovoljstvu i zadovoljavanju hirova.

 

 

Devica u decembru
Ljubav
Početak direktne putanje Neptuna u  VII kući Device, (01.12.) Ukazuje na to da ćete imati jasniju viziju, o stanju svojih ličnih odnosa i ciljevima kada su u pitanju veze.

Novac
Potpuno pomračenje Sunca u Strelcu 12. aprila dogodiće se u IV kući Device, pozivajući vas da napustite zonu komfora i otvorite se za proces rasta / evolucije, kroz nova iskustva.

Zdravlje
Hiron će započeti direktnu putanju u VIII kući Device, 12. decembra, pa govorimo o prilici da budete blaži prema sebi i da se oprostite od stare krivice i straha.

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb