Zvezdočitač

Horoskop za Vagu za 2021godinu.

zvezdocitac | 21 Februar, 2021 09:26


Da li ste spremni?
Vaga u januaru
Ljubav
14. januara započinje direktno kretanje Urana u VIII kući Vage, tranzit koji će omogućiti pripadnicima ovog znaka da primene nove elemente koji će promeniti dinamiku u odnosima poverenja sa partnerom, porodicom i saradnicima.

Novac
Ulazak Merkura u V kuću Vage 08.01. može se protumačiti kao eksponencijalno povećanje kreativnosti  i (istovremeno) interesovanje za različite projekte.
Važno je imati na umu da će se planeta komunikacije na ovom mestu ( VI kuća)kretati retrogradno od 30. januara do 20. februara, pa će predlozi na stolu biti analizirani više puta.

Zdravlje
Početak retrogradnog kretanja asteroida Vesta u XII kući Vage (19.01.), podstiče praksu meditacije; međutim, aludira i na unutrašnje probleme disperzije i viktimizacije.


Vaga u februaru
Ljubav
Od 1. do 25. februara, Venera će prolaziti kroz V kuću Vage, favorizujući ljubavne susrete, koketiranje i početak novih romantičnih avantura.

Novac
Ulazak Sunca u VI kuću Vage (18.02.) odnosi se na mogućnosti zaposlenja, pozitivne promene u radnom okruženju i moguće pregovaranje o sporazumima.

Zdravlje
Pun Mesec u Devici 27. februara dodirnuće XII Kuću Vage, signalizirajući pogodan trenutak za pronalaženje unutrašnje ravnoteže (pazite na svoje potrebe), a završavajući se samosabotažom.


Vaga u martu
Ljubav
26. marta, konjunkcija Sunce - Venera odvijaće se u VII kući Vage, podstičući vas da se suočite sa svojim željama i da donesete odluku u vezi sa budućnošću romantičnih ili ugovornih veza.

Novac
Ulazak Marsa u  X kuću Vage (03.03.) Ukazuje na to da ćete zauzeti borbeni stav, suočen sa akademskim, ličnim izazovima ili izazovima povezanim sa međunarodnim transferima.

Zdravlje
Mlad Mesec u Ribama će se 13. marta dogoditi u VI kući Vage, što predstavlja izvrsnu priliku za one pripadnike znaka koji žele da započnu novu dijetu ili plan vežbanja.


Vaga u aprilu
Ljubav
Od 3. do 19. aprila, Merkur će biti u poseti VII kuće Vage. Ovo je tranzit koji favorizuje razmenu ideja sa partnerom i vizualizaciju novih ciljeva. Čuvajte se racionalizacije osećanja.

Novac
Dolazak Sunca u VIII kuću Vage (19.04.) pretpostavlja finansijsku podršku vaše porodice ili partnera. Ova astrološka pozicija takođe podstiče poverenje prema ljudima u bliskom okruženju.

Zdravlje
Pun mesec u Škorpiji 26. aprila u  II kući Vage, promoviše identifikaciju starih mentalnih programa koji utiču na samopoštovanje.


Vaga u maju
Ljubav
Potpuno pomračenje Punog Meseca u Strelcu  26. maja, dogodiće se u III kući Vage i ima za cilj rešavanje starih nesporazuma, sa braćom i sestrama, komšijama ili drugim ljudima.

Novac
Ulazak Merkura u X kuću Vage (03. 05.) podstiče putovanja na udaljene destinacije; uronjavanje u akademsko iskustvo (kao nastavnik ili student); otvorenost; promocija publikacija i veb stranica.
Međutim, važno je imati na umu da to nisu procesi bez zastoja; pošto će planeta komunikacije biti retrogradna u ovom sektoru astralne mape (X kuća ) od 29. maja do 22. maja.

Zdravlje
Ulazak Jupitera u VI kuću Vage (13.05.) govori o povoljnoj sezoni za zdravlje  sve dok izbegavate ekscese.


Vaga u junu
Ljubav
Pun mesec u Jarcu 24. aprila dodirnuće  IV kuću Vage, što će rezultirati ponovnim otkrivanjem porodičnih vrednosti ili zemlje porekla. Budite usmereni na razumevanju  prema očinskoj figuri.

Novac
Prstenasto pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna dogodiće se u X kući Vage, ubrzavajući projekte povezane sa međunarodnim putovanjima i selidbama, publikacijama i akademskim životom.

Zdravlje
U junu 2021. godine, Jupiter i Neptun će početi da se retrogradno kreću u VI kući Vage (20. i 25. juna), što može da sugeriše uslove koji se odnose na jetru i endokrini sistem.


Vaga u julu
Ljubav
Dolazak Venere u XII Kuću Vage (21.07.) odnosi se na susret sa strašću iz prošlosti (ne nužno pomirenje); i želja za prevazilaženjem stare krivice.

Novac
Ulazak Sunca u XII kuću Vage (22.07) podstiče učešće u kolektivnim projektima, vođstvo radnih timova i vezu sa nečijim snovima (željama i težnjama).

Zdravlje
Retrogradacija asteroida Pallas u VI kući Vage, od 14. jula, može otežati praćenje tretmana i medicinskih konsultacija. Zdravlje je na prvom mestu, ne zanemarujte ono što je zaista važno.


Vaga u avgustu
Ljubav
Venera u Vagi (16.08.) označava početak perioda u kojem ćete privilegovati izgradnju sopstvenog harmoničnog prostora (unutrašnjeg ili spoljašnjeg), pre drugih aktivnosti. Lična nega i druženje takođe će biti osobine koje treba gajiti tokom ovog perioda.

Novac
Početak retrogradnog kretanja Urana u  VIII kući Vage (19.08.), stavlja fokus na upravljanje zajedničkom imovinom, sa porodicom ili partnerom, i analizu novih investicija, koje mogu uticati na zajedničko nasleđe.

Zdravlje
Prisustvo Sunca u XII kući Vage od 22.08. aludira na praksu introspekcije, kao polaznu tačku u potrazi za vašom najboljom verzijom, ili vezu sa božanskim / duhovnim.


Vaga u septembru
Ljubav
Dolazak Sunca u znak Vage (22.09.) pretpostavlja ponovni susret sa sopstvenom suštinom. Iskoristite ovaj tranzit da biste redefinisali lične ciljeve na osnovu osobe koja ste sada.

Novac
10. septembra, Venera će ući u II kuću Vage, favorizujući operacije koje uključuju porodičnu imovinu, poslovnu imovinu, polise osiguranja i umetničke predmete.

Zdravlje
Pun mesec u Ribama 20. septembra dodirnuće VI kuću Vage, namećući reviziju načina života i proces izbacivanja starih poroka.


Vaga u oktobru
Ljubav
Pun Mesec u Ovnu će se dogoditi 20.10. godine u VII kući Vage, što može promovisati formalizaciju veze (veridba, brak) ili njen raspad.

Novac
U oktobru 2021. godine, Saturn i Jupiter započinju direktnu putanju u V kući vage (10. avgusta), ukazujući na veću posvećenost i kreativnu slobodu u izvršenju ličnih i profesionalnih projekata.

Zdravlje
18. oktobra Merkur započinje fazu direktnog kretanja u znaku Vage, favorizujući proces oporavka za one koji su pretrpeli epizode ​​anksioznosti, stresa ili nervnih slomova.


Vaga u novembru
Ljubav
5. novembra, Venera će ući u  IV kuću Vage, naglašavajući porodične susrete i potrebu za sigurnošću. Pogodno je zabeležiti relevantne događaje; pošto će se planeta ljubavi retrogradno okrenuti  na ovom mestu ( IV kuća), 19.12.

Novac
Od 5. do 24. novembra, Merkur će se kretati kroz  II kuću Vage, pa ćete  tqagati za novim izvorima prihoda i monetizaciju talenata.

Zdravlje
Početak direktne putanje asteroida Palada u VI kući Vage (08.11.) podstiče veći fokus kada je reč o praćenju medicinskih uputstava i planiranju rutina.


Vaga u decembru
Ljubav
Aktivacija Severnog čvora u VIII kući Vage (22. 12.) naglasiće prevazilaženje trauma i izgradnju istinskih odnosa poverenja sa partnerom ili porodicom.

Novac
Pun mesec u Blizancima 19.12. Održaće se u X kući Vage, signalizirajući vrhunac u akademskom, uredničkom ili međunarodnom projektu, od velike važnosti za vas.

Zdravlje
Dolaskom Južnog čvora u  II kuću Vage (22. 12.), biće dokazana sva ona zastarela verovanja i negativni obrasci koji ugrožavaju samoljublje.

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb