Zvezdočitač

Horoskop za Škorpiju za 2021godinu

zvezdocitac | 23 Februar, 2021 17:29

.

Da li ste spremni?


Škorpija u januaru
Ljubav
Ulazak Marsa u VII kuću Škorpije (06.01.) govori nam o intenzitetu i strasti s kojom će se susresti pripadnici ovog znaka kada su odnosi u pitanju.Čuvajte se ljubomore.
Novac
Pun mesec u Lavu 28. januara dodirnuće X kuću Škorpije, ukazujući na analizu vašeg radnog profila kao i strategije i profesionalnih ciljeva.
Zdravlje
Ulazak asteroida Eros u II kuću Škorpije (30.01.), najavljuje samozadovoljstvo i zadovoljenje najhitnijih hirova. Iako nema ništa loše u tome što se zabavljate, ne gubite iz vida svoj budžet.


Škorpija u februaru
Ljubav
Početak direktnog kretanja Merkura u IV kući Škorpije (20.02.) podrazumeva nastavak pokrenutih planova i porodičnih razgovora, što može da izazove snažna neslaganja ili nesporazume.
Novac
Sunce će 18. februara ući u V kuću Škorpije, podržavajući nove inicijative i kreativne projekte koji će privući pažnju talentovane pripadnike znaka.
Zdravlje
Dolazak Cerere u VI kuću Škorpije (21.02.) sugeriše davanje primera u smislu produktivnih rutina, lične transformacije i promena u načinu života.


Škorpija u martu
Ljubav
Za usamljene Škorpije, prisustvo Venere u VI kući (21. marta), najavljuje  mogućnost uspostavljanja bližeg odnosa (romanse) sa saradnikom ili kolegom.
Novac
Ulazak Marsa u VIII kuću Škorpije (03. 03.), ukazuje na to da ste odlučni da preuzmete vođstvo nad planovima koji uključuju porodično nasledstvo ili imovinu podeljenu sa saradnicima.
Zdravlje
20. marta, Sunce će ući u VI kuću Škorpije, povećavajući vam fizičku snagu i favorizujući procese oporavka i terapije.


Škorpija u aprilu
Ljubav
Venera će ući u VII kuću Škorpije, 14. aprila, pa ćete imati pojačanu želju da romantične trenutke podelite sa partnerom i podstakne druženje u vezi.
Novac
Od 3. do 19. aprila, Merkur će prolaziti kroz VI kuću Škorpije, koja se odnosi na mogućnosti zapošljavanja, koja su moguća u različitim poljima, uključujući radna područja koja niste istraživali.
Zdravlje
Pun mesec u Škorpiji 26. aprila najavljuje period samorefleksije. Svesni ste aspekata u koje morate da investirate da bi prevazišli  blokade i krenuli ka periodu rasta i razvitka.


Škorpija u maju
Ljubav
Ulazak Cerere u VII kuću Škorpije (08.05.) ima za cilj sticanje veće svesti o tome šta odnos podrazumeva i podeljene odgovornosti u postizanju zajedničkih ciljeva.
Novac
Sa Jupiterom u V kući Škorpije, 13. 05., govorimo o moćnoj kreativnoj sili koju možete usmeriti kako u profesionalnim projektima, tako i u promociji svojih veština i talenata.
Zdravlje
Potpuno pomračenje Punog Meseca u Strelcu koje će se odigrati 26. maja, u II kući Škorpije, usredsrediće se na faktore koji generišu nesigurnost, podrivajući vam samopoštovanje.


Škorpija u junu
Ljubav
Od 02. do 27. juna, Venera će prolaziti kroz  X kuću Škorpije, što za usamljene pripadnike znaka predstavlja mogućnost uspostavljanja odnosa sa nekim ko pripada akademskom okruženju, drugoj kulturi ili nacionalnosti.
Novac
Početak direktnog kretanja Merkura u VIII kući znaka Škorpije (22.06.), ukazuje da će finansijski planovi ići od konceptualizacije do akcije.
Zdravlje
Retrogradni Neptun u V kući Škorpije, 25. maja, može da izazove poteškoće u koncentraciji ili opštu tendenciju ka disperziji, posebno u radnom području.


Škorpija u julu
Ljubav
Moguće je da ulazak Lilith u VIII kuću Škorpije (18.07.) podstakne trvenje u odnosima sa rođacima ili partnerima.  Bićete jasni kada je u pitanju sopstvena vrednost i zahtevaćete lojalnost.
Novac
Merkur će od 11. do 27. jula posetiti X kuću Škorpije, tranzit koji favorizuje putovanja na udaljene destinacije, potragu za akademskim pozivom i uređivačke projekte.
Zdravlje
Dana 15. 07. započinje retrogradno kretanje Hirona u VI kući Škorpije, sa ciljem da prevaziđete iluziju kontrole i perfekcionizma i da se povežete sa vašim autentičnim ja.


Škorpija u avgustu
Ljubav
Početak retrogradnog kretanja Urana u VII kući Škorpije (19.08.) može značiti iznenadni slom dugogodišnje veze ili ćete vezu postaviti na jedan totalno drugačiji temelj.
Novac
Sa Suncem u X Kući Škorpije (22.08.), razgovaramo o prilici da vodimo radne timove ili o kolektivnim programima. Isto tako, otvaraju se vrata koja se povezuju sa vašim snovima i planovima.
Zdravlje
Dana 16.08. Venera će ući u XII kuću Škorpije, favorizujući proces oslobađanja od krivice i straha, kroz proces rekapitulacije, praštanja i saosećanja koji ćete usmeriti prema sebi.


Škorpija u septembru
Ljubav
10.09. Venera će ući u Škorpiju, podižući magnetizam pripadnika znaka, kao i želju da uživaju u seksualnosti i grade istinsku intimnost u paru.
Novac
Mladi mesec u Devici 06.09.. Održaće se u XI Kući Škorpije, najavljujući mogućnost preuzimanja vodjstva u okviru grupe ili radnog tima zarad novih profesionalnih iskustava.
Zdravlje
27. septembra, retrogradni Merkur započinje u XII kući Škorpije tranzit koji iako može da generiše mentalnu razvoj, takođe je povoljan za dobijanje informacija iz nesvesnog.


Škorpija u oktobru
Ljubav
U oktobru 2021. godine, Saturn i Jupiter započinju svoju direktnu putanju u Škorpijinoj  IV kući (10. oktobra), sugerišući širu viziju doma i porodičnog okruženja.
Novac
7. oktobra, Venera će ući u II kuću Škorpije, planetarna postavka koji koristi finansijskim transakcijama koje uključuju plaćanja za umetnička ili kreativna dela kao i kupovinu - prodaju nekretnina, umetničkih predmeta, nakita i odevnih predmeta.
Zdravlje
Prisustvo Sunca u Škorpiji od 23. oktobra, obezbediće veću fizičku snagu pripadnicima znaka. Takođe, ovaj tranzit pruža mogućnost povezivanja sa željama duše.


Škorpija u novembru
Ljubav
Delimično pomračenje Punog Meseca u Biku, 11. novembra, dogodiće se u VII kući Škorpije, namećući dubok pregled stanja odnosa i njegove buduće projekcije.
Novac
Ulazak asteroida Vesta u II kuću Škorpije (16.11.) promoviše razborit stav u upravljanju sopstvenim resursima i rizike koji su svojstveni investicijama i poslovnom kapitalu.
Zdravlje
Od 5. do 24. novembra, Merkur će posetiti Škorpiju, usmeravajući pažnju na organizaciju mentalnog plana (ideje) i promena načina razmišljanja (mentaliteta), koje će se orijentisati ka uspehu.


Škorpija u decembru
Ljubav
Aktiviranje Severnog čvora u VII kući Škorpije (22.12.), pod uticajem Bika, pretpostavlja razmatranje ličnih odnosa, kao osnovnog elementa za evoluciju i usklađivanje sa životnom misijom.
Novac
13. decembra Mars će ući u II kuću Škorpije. Ova astrološka pozicija podstiče postizanje materijalnih resursa; međutim, treba izbegavati nepromišljene postupke koji uključuju sva sredstva.
Zdravlje
Ulazak Severnog čvora u VII kuću Škorpije pretpostavlja prelazak Južnog čvora na ovaj znak  što podrazumeva transformaciju verovanja, vrednosti, ličnih ciljeva i načina života.

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb