Zvezdočitač

HOROSKOP ZA JANUAR

zvezdocitac | 02 Januar, 2021 12:22

Januarski mesečni horoskop

1. januara- 31. januara

Više nade će biti u vazduhu u januaru sa nekim velikim promenama, uključujući Mars koji će se preseliti u znak Bika, nakon što je proveo oko 6 meseci u Ovnu! Mars može biti malo stabilniji, ali će i da deluje na jedan sporiji način u ovom zemaljskom, fiksnom znaku.

Uticaj Vodolije će se pojačati ulaskom Merkura u Vodoliju 8. Januara 2021. godine. Ovakav položaj Merkura jača intelekt, daje dobro pamćenje i snažan sveobuhvatan um sposoban za mnogo napornog rada kao i intuitivne uvide i originalnu sposobnost rasuđivanja. Povoljan je trenutak da pokušamo da shvatimo pitanja koja su prilično nerazumljiva.

Venera takodje menja znak i ulazi u znak Jarca 8. Januara. Obično ovaj položaj donosi veliku ozbiljnost i možda ćete osećati veću odgovornost u svojim ličnim odnosima, možda ćete čak osećati da su vaši odnosi na neki način  teret za vas. Bićete uzdržaniji i suzdržaniji u pokazivanju svoje emotivne strane, što vam može pomoći ako se osećate veoma teško u odnosima sa drugima koji vam znače. Pazite da svoje emocije ne zakopate preduboko jer bi u protivnom mogle da nestanu.

Sezona Vodolija počinje 19. Januara 2021 godine. Merkur će biti neobično dugo u Vodoliji, jer će 30. Januara krenuti retrogradno. Ovo retrogradno kretanje može biti prilično moćno i bogato događajima, jer će se dešavati tokom februara, gde će Merkur biti u velikom stelijumu sa Suncem, Venerom, Jupiterom i Saturnom, sve u uzvišenoj i idealističnoj Vodoliji. Mogu se pojaviti pitanja oko ličnih sloboda, moći vlada i vlasti. Takođe, tokom prvih nekoliko meseci ove godine mogla bi se predstaviti nova i moćnija tehnologija koja bi mogla drastično uticati na naš način života na duži rok.

Uran, kao moderni vladar Vodolije, izaći će na centralnu scenu u januaru, kad će Jupiter biti u izazovnom aspektu sa Uranom iz  Bika, baš kao što će se i Mars u Biku spojiti kroz konjunkciju sa Uranom nekoliko dana kasnije. Mars i Uran u Biku biće fokusno područje u ovom periodu jer će ove planete izazvati sve planete u progresivnoj Vodoliji, uzrokujući više trvenja između tradicionalnih sistema vlasti i finansija i idealističnijih verovanja u budućnost. Važno je da održavamo ravnotežu između naše želje za slobodom i koristi od društva u celini, pronalazeći načine za bolji rad čak i ako imamo podeljena mišljenja ili perspektive o životu ili smeru.

U ovom mesecu su velike šanse za finansijske promene, promene posla, rutinske promene i tako dalje. Ove promene mogu doći kao veliko iznenađenje, grom iz vedra neba. A Mars u Biku zaista ne voli da bude šokiran. Voli svoju stabilnost, svoju predvidljivost, a Uran je tu da sve uzdrma. Najbolje je da ostanemo fleksibilni i otvoreni za promene i radujemo se oslobađanju koje nas očekuje.

Komentari

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb