Zvezdočitač

VENERA U JARCU

zvezdocitac | 08 Januar, 2021 14:55

Sa prelaskom Venere iz znaka koji ima veliko srce, koji je sveznajući i optimističan kao što je to  Strelac, u znak koji je praktičan, ambiciozan i materijalistički kao što je to znak Jarca, osetićemo prelazak u ozbiljniju, utemeljeniju i logičnu energiju u svim oblastima vezanim za Veneru; ljubav, romansa, novac, veze, samopoštovanje, vrednosti, lepota, umetnost i harmonija.

Ova nova energija može  uticati na nas da budemo oprezniji i disciplinovaniji u odnosima, finansijama i vrednostima. To će nam pomoći da razmišljamo odgovornije i dugoročno u ovim oblastima. Dozvolite sebi da razmislite o svojim vezama, šta one donose, jesu li pouzdane i dugovečne? Razmislite o finansijama i načinu na koji ulažete u sebe i svoju budućnost. Verovatno ćete uvideti uticaj energije Jarca osećajući potrebu da budete ozbiljniji u vezi sa onima sa kojima imate odnose, ako vam partneri ispunjavaju potrebe, kao i kako trošimo i primamo novac. Mnogi ovu energiju mogu osećati i u oblastima sopstvene vrednosti osećajući uticaj Jarca misleći da samo naporan rad donosi finansijsku sigurnost i uspeh.

Glavna tema ili lekcija tokom ovog perioda može biti razmišljanje koliko materijalno definiše vašu vrednost. Kada su Venera i Jarac u pitanju, energije nisu previše slične, Jarac je vrlo vredan i orijentisan ka cilju, dok Venera želi zadovoljstvo, romantiku i strast. Ovaj tranzit može zaista doneti priliku da u svoje radne rutine unesete više zadovoljstva i strasti ili da pronađete ravnotežu između posla i zadovoljstva.

Ako ste u vezi tokom ovog tranzita, sjajno je vreme da postanete ozbiljniji i zreliji, da stvorite stabilne temelje, da saopštite svoje dugoročne ciljeve i nadjete način kako možete da se organizujete da biste manifestovali svoju budućnost. Možda se usredsredite na stvaranje jakih temelja, izgradnju porodice, preduzeća i stvarno stvaranje svega što donosi ljubav i zadovoljstvo. Neki mogu shvatiti da veza u kojoj su nije dovoljno ozbiljna ili da vide da je nemoguće da dugoročno traje. 

Tokom ovog perioda, bićete motivisani dugotrajnom ljubavlju i brinućete se da vaše potrebe budu zadovoljene. Jarac ponekad može biti pomalo usredsređen na sebe, a ako ne dobije ono što želi, kreće u potragu dok to ne postigne. Oni takođe mogu biti pomalo posesivni sa željom ili potrebom da kontrolišu, pa budite svesni ovog uticaja i razmislite o tome postoji li posesivnost ili dominacija u vašim vezama. Ako ste samac tokom ovog tranzita, vaša koketna energija može biti pomalo niska dok prelazite u osećaj da svoju ljubav treba zaraditi, možda ćete biti mnogo realniji i selektivniji kada je reč o tome koga puštate u svoj život, jer želite nekog ko može da podrži vaše potrebe i vašu budućnost.

Jarac se bavi poslovanjem i poslovnim životom, tako da će na vas ovaj tranzit Venere kroz Jarca, možda uticati da razmislite o svojoj karijeri ili o odgovornosti, da li posao kojim se bavite ispunjava vaše potrebe? Da li se osećate cenjenim? Da li donosi neko zadovoljstvo? Ako ne, kako uneti zadovoljstvo u svoj svakodnevni život? Neki se mogu osećati motivisanima za promene u radnom životu kako bi se osećali vrednovanijima i usklađenijima. Verovatno će takođe biti snažnog uticaja da se usredsredite na to kako se ponašate prema sebi, naučivši da ne pristajete na manje nego što zaslužujete i ne oslanjajući se više na druge zbog ispunjavanja sopstvenih potreba. Ovaj tranzit će se osećati vrlo zemljano, senzualno i ozbiljno. Pomaže nam u donošenju praktičnih i utemeljenih odluka u oblastima ljubavi, novca i samopoštovanja!

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb