Zvezdočitač

Novembarski mesečni horoskop

zvezdocitac | 02 Novembar, 2020 22:281. novembar - 30. novembar

Astrološki gledano usijanje iz prethodnog meseca počinje da jenjava jer će Merkur, Mars i Neptun krenuti direktno. Takođe, napeti kvadrati Marsa i agresivnog stelijuma u ​​Jarcu (Jupiter, Saturn, Pluton) neće biti aktivni do početka decembra. Merkur kreće direktno istog dana kada i američki izbori, (03.11.) što može dovesti do zabune, odlaganja ili kontroverznog ishoda. Srećom, sa Merkurom i Venerom u Vagi, nadamo se da će diplomatija i pravda doneti više pozitivnosti celoj situaciji.

Sredinom novembra stvari postaju dublje, ekstremnije i transformišu se sa ulaskom Merkura u Škorpiju, naš intuitivni kapacitet je jači, i bićemo u stanju da uronimo u stvarnu prirodu ljudi i događaja. Merkur u Škorpiji traži istine u svemu što je skriveno i prikriveno. Skloni smo istraživanju, posmatranju i fokusiranju svojih misli pod tim uticajem. Traženje motivacije, što dublje to bolje, sada zadovoljava intelektualne potrebe.

Sa Mladim Mesecom u Škorpiji 15. novembra, i Jupiterom koji ostaje u Jarcu i u sprezi sa Saturnom, naša energija je ograničena ili nam vid nije širok kao ranije. Možda se suočavamo sa više ograničenja ili smanjenim zalihama. Takođe može biti da pronađemo novu energiju za novi projekat, jer ovo je ipak Mlad Mesec. To bi moglo značiti oproštaj od nečeg dragog ili priznanje da se jedno poglavlje u životu završilo.

Venera ulazi u Škorpiju 21.11. što će pojačati vaše veze i učiniti ih mnogo emotivnijima. Pojačava se dinamičan emocionalni rast i radikalna intimnost. Venera u Škorpiji unosi intenzitet u naše veze, telesni nagon da shvatimo šta nas zbližava i šta nas na kraju razdvaja.

Takođe 21.11. Sunce ulazi u znak Strelca, naš fokus se menja spolja, sa željom da dostignemo svet i povežemo se sa nečim većim od nas samih. Možda imate više energije i samopouzdanja u sebe, budite iskreniji i neposredniji, odlazniji, idealističniji i skrupulozno pošteni. Snaga ovog tranzita idealna je za sport i igre na otvorenom svih vrsta.

Energije će se pojačati još jednom krajem meseca sa Mesečevim pomračenjem u razgovorljivom i intelektualnom znaku Blizanaca. Pun Mesec u Blizancima je delimično pomračenje, pa neće biti naročito očigledno. Ovo Pomračenje može ukazivati da smo na raskrsnici puteva sa više pravaca za izbor i nemogućnošću donošenja dobre odluke. Sa Suncem u Strelcu, pravo je vreme da pogledate širu sliku i uskladite svoje ciljeve i smer sa svojim dugoročnim planovima.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb