Zvezdočitač

VENERA U VAGI

zvezdocitac | 10 Novembar, 2020 10:50

Venera je ušla u skladan i miran znak Vage 27. oktobra. Venera se oseća kao kod kuće u znaku Vage jer ona vlada znakom Vage. U toku tranzita Venere kroz znak Vage ćemo se fokusirati na naše odnose, finansije i ljubav koju imamo prema sebi. Možda će biti potrebe za vezom, komunikacijom i dubljom ljubavlju. Vreme je da razmislite o tome postoji li ravnoteža između davanja i primanja u vašem životu, dajete li više ljubavi nego što dobijate? Ako jeste, kako možete sebi pružiti više ljubavi?

Dok je Venera u Vagi vreme je da zaista poboljšamo samopoštovanje, naučimo da budemo više nezavisni nego zavisni i naučimo da ne zavisimo više od drugih za validaciju sebe, već da naučimo da sami sebe validiramo i napunimo svoju čašu s ljubavlju, saosećanjem i obiljem. Ako ste u vezi tokom ovog tranzita, pravo je vreme da procenite neravnotežu unutar veze, da li jedan partner daje više, a drugi manje? Neverovatno je pogodno vreme da naučite lekciju o kompromisima i da zajedno radite sa partnerom, ostavljajući po strani svoje razlike.

Vaga nastoji da usreći sve uključene i želi da pronađe načine za skladan rad. Ovaj tranzit može da se usredsredi na ravnotežu naših unutrašnjih ženskih i muških energija i otkriće bi bilo da se to dvoje ujedini. Za neke može biti naglasak na finansijama, učenje kako pametnije koristiti i trošiti svoj novac, koristite ovaj tranzit da biste prevazišli nedostatak finansijskog neznanja. Poboljšajte svoju finansijsku inteligenciju

Svi znamo da je Merkur u Škorpiji retrogradan od 13. oktobra i da se vraća u Vagu 5 minuta pre nego što se Venera useli u isti znak. Ovaj tranzit će uticati na našu snažnu potrebu da komuniciramo sa većom iskrenošću, da budemo pošteniji, da pronađemo zdravije i skladnije načine razgovora sa sobom i da svoje potrebe saopštimo drugima, da pronađemo nove rituale, afirmacije i prakse samoljublja. Ovaj tranzit nas poziva da zalečimo svaku ljubavnu ranu, da pronađemo ravnotežu između davanja i primanja, da ostavimo po strani ideju da ste voljeni samo ako vas drugi vole i da počnemo da volimo sebe toliko duboko da nam niko drugi ne treba. 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb