Zvezdočitač

Mesec je u znaku Vage

zvezdocitac | 12 Novembar, 2020 10:21


Dok Mesec tranzitira ovim znakom bivamo neodlučniji u donošenju odluka, zauzimamo jedan neutralan stav u raspravama i iz svake neugodne situacije pokušavamo da izadjemo uz pomoć diplomatskih rešenja. Akcenat stavljamo na partnerske odnose, kako emocionalne, tako i poslovne. 
Dispozitor Meseca u Vagi je Venera koja je takodje u ovom znaku, gde je svoja na svom i ona takva može u potpunosti da podrži ovaj, sad već slab Mesec, jer se on nalazi u svojoj poslednjoj četvrti. 
Mesec će u svom kretanju kroz znak Vage prvi aspekt da napravi sa Marsom iz Ovna, i to opoziciju, što može da nam donese konfrotaciju sa sopstvenim energijama, ali i nervozu i neshvatanje muškog principa. Možda će nas okolnosti terati da delujemo sad i odmah što će u ovom momentu da bude stresno za našu dušu. Mesec, dalje u svom kretanju kroz znak Vage ide u susret svom dispozitoru Veneri, pa ćemo sredinom tranzita imati želju da ulepšamo sebe, svoj radni i životni prostor, sve u zavisnosti u koju kuću natalnog horoskopa se ova konjunkcija dešava. Ako se dešava, na primer u drugoj kući vašeg natalnog horoskopa očekujte novčani dobitak.
Krajem perioda mesečevog tranzita kroz znak Vage očekuju nas aspekti kvadrata sa hronokatorima Jupiterom, Saturnom i transcedetalnom planetom Plutonom (Jupiter i Pluton će takodje biti u aspektu konjunkcije po poslednji put u ovoj godini, i ovaj aspekt više deluje na globalnom nivou, nego na ličnom, ali je moguće i na ličnom planu očekivati veće transformacije), stoga bi bilo dobro da zaustavimo svoj poriv trošenja novca jer možemo potrošiti previše (Jupiter), emocije će biti pojačane, strasti takodje, ali su takodje moguća i udaljavanje od partnera, raskidi usled svadja i ljubomore. 
Najbolje je u ovom periodu izbrojati do deset svaki put kad osetimo navalu emocija i da ostavimo ispravljanje krivih Drina za kasnije. Mesečevi tranziti su kratkog daha, kao letnja oluja, dodju i prodju za tili čas, zato je kod izazovnih aspekata koje u svom tranzitiranju Mesec pravi najbolje da obuzdamo svoje porive i emocije i sačekamo par sati dok se oluja stiša. 
Lep dan vam želi vaš Zvezdočitač.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb