Zvezdočitač

Horoskop za decembar

zvezdocitac | 09 Decembar, 2020 10:29

Naše putovanje kroz poslednji mesec 2020. godine počinje sa sezonom pomračenja. Prvo pomračenje  Meseca desilo se u znaku Blizanca 30. novembra, 1. decembra Merkur se preselio u veseli i optimistički znak Strelca i daje pravedan, iskren, velikodušan i iskren um, pogodan za širenje kroz visoko obrazovanje. Traže se ideali, naše razmišljanje je optimističnije i naša vera je veća.

Do druge nedelje decembra javljaju se značajni planetarni događaji koji mogu promeniti život. 14. decembra dolazi do potpunog pomračenja Sunca na 23 ° 08 ' Strelca unutar 4 ° od Galaktičkog centra, produbljujući naš osećaj povezanosti sa svetovima izvan fizičke dimenzije. Naš najveći zadatak biće prepoznati gde možemo nastaviti da pronalazimo ili stvaramo jedinstvo, možda u većem obimu nego ikad ranije. Strelac je ovde ključan, ističući uniju nacija, kultura i snova kako bi postojalo veće poravnanje i težnja za transcendencijom. To može biti više znanja, veća ljubav itd.

16. decembra Saturn ulazi u Vodoliju, ovaj veliki pomak će nas dovesti u potpuno drugo područje za izazove i mogućnosti u narednoj godini. Kada Saturn prelazi Vodoliju, to je značenje da se samo društvo mora prilagoditi novom poretku. Ovakav nalet promena znači da će protesti i pobune verovatno biti češći, ali i mnogo veći osećaj vizije, za ono što može biti, što nas uzdiže i daje energiju, pa i da pruži veru u budućnost.

Jupiter prati Saturn i u Vodoliju ulazi 19. decembra. Vreme je za veće prosvetljenje, za veća otkrića, znanje i razumevanje, posebno u nauci i tehnologiji.

21. decembra, konjunkcija Jupiter - Saturn dešava se na dan  solsticija. Ovo označava vreme kada se Jupiter i Saturn ujedinjuju svakih 20 godina. Ovaj važan astrološki događaj se dešava na 0 stepeni Vodolije. Jupiter i Saturn nisu se sreli u Vodoliji oko 600 godina i ovaj događaj označav
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb