Zvezdočitač

MESEC U STRELCU

zvezdocitac | 16 Novembar, 2020 09:48

Merec u Strelcu
Tranzit
Dok Mesec boravi u znaku Strelca, naglašen je optimizam i vedrina, a raspoloženje se poboljšava. Ovo su povoljni dani za učenje, polaganje ispita kao i duhovni rad na sebi. Vera u same sebe, odnosno samopouzdanje je na visini. Strelac je aktivan znak te planirajte dosta šetnje i duži boravak u prirodi.
Dispozitor ovog Meseca je Jupiter u Jarcu. Jarac nije znak u kojem se Jupiter dobro oseća. Jarcom vlada Saturn, onaj što hladi, ograničava, usporava rast, što je sve suprotno od Jupitera, zato će naš optimizam biti za nijansu slabiji nego kad se Jupiter nadje u znaku u kojem se oseća dobro, ali kako Jupiter ostaje u znaku oko godinu dana, biće da smo se već navikli da nam optimizam nije na zavidnom nivou. 
Mesec će u toku dana napraviti jedan harmoničan aspekt sa Marsom što će učiniti da se u popodnevnim časovima osetimo energičnije. U večernjim satima nas očekuje disharmoničan aspekt Meseca sa Neptunom pa ne bi bilo loše da se pripazimo od raznih prevara. 
Danas se na nebu dešava i jedan planetarni aspekt i to kvadrat izmedju Venere i Jupitera pa ćemo biti skloniji hedonizmu i trošenju. Venera je u Vagi, u svom znaku, dok je Jupiter u Jarcu i njegov dispozitor je Saturn koji ograničava, pa se može desiti da hedonizam i trošenje novca na neki način bude ograničen. 
Sve u svemu, dan pred nama donosi relativno dobre energije. Na nama je da li ćemo da ih iskoristimo ili ne. 
 
Ako ste većinu vremena na fb, možete zapratiti stranicu  https://www.facebook.com/zvezdotumac/

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb