Zvezdočitač

Horoskop za Jarca za 2021 godinu

zvezdocitac | 04 Mart, 2021 21:37

 

Da li ste spremni?

Jarac u januaru
Ljubav
Pun mesec u Lavu 28. januara dešava se u VIII kući Jarca, ukazujući na faktore koji sprečavaju stvaranje istinskog odnosa poverenja sa vašom porodicom ili partnerom.
Novac
8. januara Merkur će ući u II kuću Jarca, stavljajući fokus na diverzifikaciju izvora prihoda. Međutim, vaši planovi moraće da pauziraju, zbog retrogradnosti planete komunikacije na ovoj lokaciji (II kuća), od 30. januara do 20. februara.
Zdravlje
Prisustvo Venere u Jarcu od 08.01. odnosi se i na uživanje u seksualnosti i na unutrašnji rad kada je u pitanju samopoštovanje. Imajte na umu da će se planeta ljubavi vratiti u znak Jarca 11. maja, a takođe će se kretati retrogradno u tom astrološkom znaku počev od 19.12.

Jarac u februaru
Ljubav
Ulazak Cerere u IV kuću Jarca (21.02.), promoviše vaše interesovanje za negovanje dubljih porodičnih odnosa i uživanje u kući.
Novac
Početak direktne putanje Merkura u II kući Jarca (20.02.) omogućiće vam  testiranje svojih ideja o novom sistemu upravljanja fondovima i alternativnim izvorima prihoda.
Zdravlje
Prisustvo asteroida Junone u XII kući znaka Jarca govori nam o tome da ste postavili izazov da pređete dalje od materijalnog i povežemo se sa carstvom nematerijalnog i duhovnog / božanskog.

Jarac u martu
Ljubav
Sa Erosom u Jarcu, 23. marta, sinovi i kćeri znaka Jarca biće pozvani da prihvate senzualna zadovoljstva, kroz romantične susrete i zadovoljavanje pojedinačnih hirova.
Novac
Ulazak asteroida Palada u  III kuću Jarca (07.03.) predstavlja odličan period za planiranje prezentacija, događaja, prepiske, istraživačkog rada i izložbi.
Zdravlje
Dolazak Marsa u VI kuću Jarca (03.03.) signalizira priliku da preuzmete kontrolu i preformulišete svoje rutine i način života, ciljajući na stanje sveobuhvatnog blagostanja.

Jarac u aprilu
Ljubav
Dolazak Venere u V kuću Jarca (14.04.) Signalizira sklonost ka flertu, romantičnim igrama i učešću u društvenim susretima i rekreativnim aktivnostima.
Novac
Sa Merkurom u V kući Jarca,  moći ćete istražiti mogućnost da krenete u različite kreativne, lične i profesionalne projekte.
Zdravlje
Početak retrogradnosti Plutona u Jarcu (27.04.) može značiti pojavu skrivenih patologija ili hroničnih tegoba koje nisu pravilno rešene u prošlosti.

Jarac u maju
Ljubav
Mlad Mesec u Biku, 11.05. dešava se u V kući Jarca, ukazujući na novu romansu; razmena iskustava sa voljenima (posebno decom); ili novi način povezivanja sa unutrašnjim detetom.
Novac
Početak retrogradnosti Saturna u II kući Jarca (23.05.) ukazuje na određena finansijska ograničenja ili potrebu za poravnavanjem starih zaostalih dugova.
Zdravlje
3. maja Merkur će ući u VI kuću znaka Jarca, koja favorizuje isprobavanje različitih opcija za hranu, fizičku aktivnost, organizaciju i upravljanje vremenom.
Činjenica da će planeta komunikacije biti retrogradna na ovoj lokaciji ( VI kuća), od 29. maja do 22. maja, ukazuje na to da će se odabir jedne ili druge alternative pokoravati refleksivnom procesu.

Jarac u junu
Ljubav
Od 02. do 27. juna, Venera će putovati kroz VII kuću Jarca, promovišući klimu harmonije, romantike i saučesništva u partnerskim vezama.
Novac
Dana 20. juna, Jupiter će retrogradno ući III kuću Jarca, pa je zgodno biti srednjoročno i dugoročno oprezan sa ljudima u koje verujete.
Zdravlje
Pun Mesec u Jarcu 24. maja dobra je prilika da napravite iventar svog životnog stila, ličnih ciljeva, težnji i napretka u planiranju.

Jarac u julu
Ljubav
Očigledno povlačenje Hirona u IV kući Jarca 15. jula, može uključivati ispoljavanje neprijatnih porodičnih situacija, prošlih ili sadašnjih, koje zahtevaju pažnju.
Novac
Od 11. do 27. jula Merkur će posetiti VII kuću znaka Jarca, stimulišući razmenu ideja između saradnika i pregovaranje o ugovorima i sporazumima.
Zdravlje
Sa Lilith u VI kući Jarca od 18. jula, može postojati određeni otpor nastavku lečenja ili praćenja medicinskih uputstava, čak i kada ste svesni važnosti ovoga.

Jarac u avgustu
Ljubav
Sa početkom retrogradnosti Urana u V kući Jarca (19.08.), mogu nastati generacijski sukobi između roditelja i dece; ili raspad veze koja je tek započela.
Novac
Od 11. do 30. avgusta Merkur će posetiti X kuću znaka Jarca, tranzit koji favorizuje izvršenje putovanja (doslovno ili metaforično govoreći).
Zdravlje
Dvostruki puni mesec u Vodoliji 22. avgusta dodirnuće  II kuću Jarca, tako da možete da je iskoristite da biste identifikovali zastarela verovanja i da radite na svojoj skali vrednosti.

Jarac u septembru
Ljubav
Ulazak Venere u XI kuću Jarca (10.09.) favorizuje učešće u društvenim, umetničkim ili rekreativnim događajima, u društvu prijatelja i kolega sa posla.
Novac
14. septembra, Mars će ući u X kuću znaka Jarca, što će vas naterati da zauzmete vodeće pozicije; promovišite svoj profesionalni profil. Mogući su sastanci sa mentorima, autoritetima i potencijalnim poslodavcima.
Zdravlje
Od 27. septembra do 18. oktobra, Merkur će biti retrogradan u X kući Jarca. Ovo je tranzit vam može dometi uništenje iluzije kontrole koji imate

Jarac u oktobru
Ljubav
Pun Mesec u Ovnu 20.10. dogodiće se u IV kući Jarca, što ukazuje na potrebu za porodičnim pomirenjem; okupljanje sa korenima (poreklo); i vežbanje samosaosećanja.
Novac
U oktobru 2021. godine, Saturn i Jupiter započinju svoju direktnu putanju u II kući Jarca (10. Oktobra), što ukazuje na veću odgovornost u upravljanju raspoloživim resursima, kao i osnovu za izgradnju vizije budućnost.
Zdravlje
Početak direktne faze Plutona u Jarcu (06.10.), otkriće pojedinim pripadnicima znaka važnosti fizičkog i emocionalnog zdravlja i moći transformacije tj. regeneracije kroz suočavanje sa nepovoljnim okolnostima.

Jarac u novembru
Ljubav
11. 11. asteroid Junona ući će u znak Jarca, što podrazumeva obnavljanje posvećenosti ličnom usavršavanju i brizi o sebi.
Novac
Početak direktne putanje asteroida Palada u III kući Jarca (08.11.) pogoduje planiranju promotivnih aktivnosti, kao i prezentaciju planova i projekata.
Zdravlje
Prisustvo Sunca u XII kući Jarca, 21. novembra, poziva vas da ponovo otkrijete želje srca; pojednostavite svoj vid; negujte pozitivan (unutrašnji) dijalog i verujte u višu silu.

Jarac u decembru
Ljubav
Retrogradno kretanje Venere u Jarcu od 12. decembra  izbaciće na videlo nesigurnosti zasnovane na starim nedostacima, negativnim verovanjima i niskom samopoštovanju.
Novac
Aktiviranje Severnog čvora u V kući Jarca (22.12.) govori o važnosti samoizražavanja i poverenja u nečije sposobnosti i talente kako bi došli do vrha.
Zdravlje
Ulazak Sunca u znak Jarca, 21. decembra, doneće veću fizičku snagu pripadnicima znaka. Ova astrološka pozicija je posebno korisna za one koji prolaze kroz procese oporavka, terapije i traženja svog pravog poziva.

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb