Zvezdočitač

Sunce u znaku Ribe

zvezdocitac | 05 Mart, 2021 11:18

Sezona vazdušne Vodolije je završena i sada se ustupa mesto nežnoj, emocionalnoj i intuitivnoj sezoni Riba! Ova dva znaka prelijevaju se jedno u drugo, jer se oba usredsređuju na humanitarizam i zajednicu, na različite načine.

Znak ispred sebe uvek ima lekcije za podučavanje znaka iza njega što se tiče astrološke evolucije, a znak Ribe je nešto posebno kada je u pitanju podučavanje. Pošto je upio sve pouke svih znakova zodijaka, ovaj znak je onaj koji empatiše i razume sve stvari i sve ljude.

Postoji osetljivost i bezgranična energija za Ribe, energija bez granica koja je uključiva poput Vodolije, a opet više teče, a dodir je emocionalno empatičniji, jer se radi o vodenom znaku. Šta smo naučili iz sezone Vodolije što možemo primeniti sada, u sezoni Riba? Kako možemo da venčamo darove idealizma Vodolije sa duhovnim, saosećajnim darovima Riba?

Od 18. februara, kada počinje sezona Riba u ovom znaku će se dogoditi par vrlo važnih aspekata. Mladi mesec, 13. marta, na primer. Tu je i stelijum od četiri planete u ovom mističnom znaku. Sunce i Mesec, naravno, zajedno sa  Venerom, planetom ljubavi koja je egzaltirana u ovom znaku i umetničkim Neptunom koji je viša oktava Venerina i koji je vladar Riba.

Ovo je mesec oproštaja. Mesec puštanja, poverenja u božanski poredak. Odstupanja od kontrole, žrtvovanja, predaje. Riba ima veliku lepotu i ovo je mesec u kojem svi možemo pobeći u carstva ljubavi, umetnosti, muzike, duhovnosti i prirode.

Naravno, Ribe nisu savršene - nijedan znak nije. Uvek postoji tamna strana, senka, koja može biti nezdrava, toksična. Bekstva u veze, supstance, loše navike. Ove godine u sezoni Riba lako ćemo poželeti da otupimo, izbegnemo, pobegnemo ili da se odvratimo od sebe spasavanjem drugih. Ribe takođe imaju nulte granice, što može biti ljupko kada se radi sa empatijom i intuicijom, ali i toksično kada ne koristimo diskreciju.

Dakle, tokom ove sezone Riba postarajte se da se zaštitite i da nikada ne igrate na kartu žrtve / spasioca / tiranina! Ovo služi samo da bismo nahranili pogrešnog vuka a ne pravog. Sa Ribama je magično, mistično i može biti božanski povezano sa voljom svemira. Te stvari bi trebalo da nam budu favoriti i da im damo prioritet.

Važni dani koje treba napomenuti biće 20. februar kada Merkur krene direktno. Ovo će nam pomoći da se razjasni inače potencijalno zbunjujuća sezona i da nam spusti glavu iz oblaka!  27. februara u Devici je pun Mesec, koji takođe pomaže da se izvučemo iz dubokih voda Riba.

10. marta konjunkcija Sunca i Neptuna donosi nam divan izraz kreativnosti i umeća i dobar dan da se uklonimo iz stvarnosti, ako možemo. Da plivamo u okeanu, plešemo, slikamo ili samo sanjamo.
 

Komentari

Dodaj komentar

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb