Zvezdočitač

Godisnji hroskop za Lava za 2021 godinu

zvezdocitac | 12 Februar, 2021 09:56


Da li ste spremni?

Lav u januaru
Ljubav
8. januara Merkur će ući u VII kuću Lava, promovišući razgovore sa životnim partnerom o zajedničkim ciljevima i budućnosti veze.
Važno je imati na umu da će donete odluke biti ponovo procenjene, kasnije, kada Merkur krene retrogradno istoj lokaciji ( VII kuća) od 30. januara do 20. februara.
Novac
Ulazak Marsa u X kuću Lava (06. 01.) ukazuje na to da ćete odlučno slediti svoje profesionalne ciljeve, sve dok ih ne osvojite. Međutim, ovaj tranzit upozorava da se izbegava autoritarnost, posebno ako ste na rukovodećem mestu.
Zdravlje
Pun Mesec u Lavu 28. januara favorizuje početak procesa detoksikacije, odbacivanje štetnih navika i daje strukturu vašim namerama.


Lav u februaru
Ljubav
Od 1. do 25. februara, Venera će prolaziti kroz VII kuću Lava, što, zajedno sa početkom Merkurove direktne putanje na ovom mestu (20. 02.), sugeriše veće razumevanje među parovima i želju za prevazilaženjem nesuglasica kroz dijalog.
Novac
Ceres u IX kući Lava, 21. februara, odnosi se na interesovanje za negovanje njihovog intelektualnog razvoja kroz putovanja, interakciju sa ljudima iz drugih kultura i univerzitetske ili specijalizacijske kurseve.
Zdravlje
Činjenica da se Pun Mesec u Devici, 27. februara, dešava u II kući Lava, podrazumeva priliku da se identifikuju ona ograničavajuća verovanja i obrasci koji utiču na samopoštovanje.


Lav u martu
Ljubav
Ulazak asteroida Palada u VIII kuću Lava (07. 03.) olakšaće planiranje porodičnih aktivnosti ili unutar veze.
Novac
Prisustvo Marsa u XI Kući Lava, 3. marta, ukazuje da ćete neumorno raditi na tome da se postavite kao vođe grupa ili timova, među kolegama i prijateljima. Međutim, morate ostati na oprezu, tako da konkurencija ne iskoristi neslaganja i tenzije.
Zdravlje
Ulazak asteroida Eros u VI kuću Lava (23.03.) predstavlja saveznika u praksi samopomoći; sve dok zauzimate razborit stav, izbegavajući hedonizam i samozadovoljstvo nećete imati većih problema.


Lav u aprilu
Ljubav
Pun mesec u Škorpiji 26. aprila odraziće se nad IV kućom Lava, što će rezultirati vezom sa ženskim delom(kroz božansku ili materinsku lozu), završetak obnove domova kao i prelaženje granice zone komfora.
Novac
Ulazak Sunca u X kuću Lava (19.4.) Ukazuje na profesionalne mogućnosti i preduzetništvo; upoznavanje potencijalnih mentora ili mogućnost da preuzmete mentorske funkcije.
Zdravlje
Početak retrogradnog kretanja Plutona u VI kući Lava (27. 04.) aludira na veću podložnost povezanim bolestima sa kostima, zglobovima i genitalijama. Ako patite od hroničnih ili naslednih bolesti, sledite medicinsku kontrolu i uputstva specijaliste.


Lav u maju
Ljubav
23. maja, Saturn će započeti retrogradnost u VII kući Lava, što može dovesti do razlika (diskusija) između parova i partnera, usled upravljanja zajedničkim i individualnim odgovornostima.
Novac
Ulazak Merkura u XI kuću Lava (03.05.) doneće širenje kolektivnih projekata i razmenu ideja sa kolegama na poslu. Činjenica da se planeta komunikacije kreće retrogradno na istom mestu (XI kuća) od 29. 05., sugeriše da bi trebalo da izbegavate da se mešate u glasine i da preispitate svoj položaj u grupama.
Zdravlje
Potpuno pomračenje Punog Meseca u Strelcu održaće se 26. maja u V kući Lava, promovišući emocionalno zatvaranje koje može stvoriti osećaj gubitka ili napuštenosti.


Lav u junu
Ljubav
Od 02. do 27. juna, Venera će prolaziti kroz XII kuću Lava, težeći pomirenju sa prošlošću, praksom opraštanja ili ponovnim povezivanjem sa starom ljubavlju.
Novac
Pun mesec u Jarcu 24. aprila održaće se u VI kući Lava i pozvaće sve Lavove  da  početkom 2021. godine ispune svoje ciljeve u profesionalnim i ličnim stvarima (briga o sebi).
Zdravlje
Ulazak Marsa u Lava (11. 06.) doprineće jačanju fizičkog zdravlja, uprkos efektima retrogradnosti Plutona, u VI kući Lava.


Lav u julu
Ljubav
Dolazak Lilith u XI kuću Lava (18.07.) Može uključivati niz sukoba sa ženskim figurama u okruženju. Važno je napomenuti da će ova neslaganja izneti na videlo one skrivene ili potisnute aspekte ličnosti, koji moraju biti integrisani.
Novac
Ulazak Marsa u II kuću Lava (29. 07.) odnosi se na podsticaj usmeren na dobijanje sredstava. Iako je reč o astrološkom položaju sa uglavnom korisnim karakteristikama, neophodno je da izbegavate nepotrebne rizike kojima ste naklonjeni u želji da se brzo obogatite.
Zdravlje
Od 11. do 27. jula Merkur će obilaziti XII Kuću Lava, tranzit koji vas poziva da istražite različite duhovne struje, alternativne terapije, oblike komunikacije sa Božanskim i informacije iz nesvesnog kroz proučavanje snova i hipnoza.


Lav u avgustu
Ljubav
Za samce Lavove, početak direktnog kretanja asteroida Junone u V kući znaka (02. 08.), podrazumeva donošenje konačne odluke o vezi ili kreativnom projektu koji  smatrate presudnim za budućnost.
Novac
Početak retrogradnosti Urana u X kući Lava (19. 08.) govori o raskidu sa verovanjima koje održavate na putu ka uspehu, profesionalnom pozivu i nasleđu.
Zdravlje
Mladi mesec u Lavu 8. avgusta ima za cilj da Lavovima pokaže kako da ojačaju vezu sa unutrašnjim detetom (kroz igračke aktivnosti); i ponovo otkriju snagu svojih istinskih strasti.


Lav u septembru
Ljubav
Venera u IV kući Lava, od 10. 09. govori o stvaranju skladnog i gostoljubivog prostora kod kuće, gde se članovi porodice osećaju sigurno, i o deljenju svojih iskustva i briga.
Novac
Novi Mesec u Devici 6. septembra dogodiće se u II kući Lava, što ukazuje na priliku da primenite novi sistem upravljanja finansijskim resursima, uzimajući u obzir vaše srednjoročne i dugoročne ciljeve.
Zdravlje
Retrogradni Merkur u III kući Lava od 27. septembra, pretpostavlja veću podložnost bolestima respiratornog sistema, alergijama i disbalansu nivoa glukoze u krvi.


Lav u oktobru
Ljubav
Početak direktnog kretanja Saturna i Jupitera u VII kući Lava (10. i 18. septembra), ukazuje na to da vam je jasno u odgovornostima koje veza podrazumeva i u tipu interakcije koju želite da razvijete.
Novac
Mladi Mesec u Vagi 10. juna odraziće se na III kuću Lava, promovišući školske izložbe, prezentaciju projekata, širenje ideja i ažuriranje društvenih mreža (ličnih i profesionalnih).
Zdravlje
6. oktobra započinje direktno kretanje Plutona u VI kući Lava, tako da ćete imati veću svest o svojoj ličnoj moći i potencijalu za unutrašnju transformaciju.Lav u novembru
Ljubav
Za samce Lavove ulazak Sunca u V kuću znaka (21. 12.) najavljuje priliku za romantiku sa osobom velike privlačnosti ili kreativni nalet u projektu koji vam je od interesa.
Novac
Delimično pomračenje Punog Meseca u Biku 11. novembra odigraće se u X kući Lava, što sugeriše promenu paradigme koja je orijentisana na način na koji upravljate svojom javnom slikom. Moguće suočavanje sa svojom životnom misijom .
Zdravlje
Ulazak asteroida Junone u VI kuću Lava (14. 11.) aludira na vašu posvećenost  sopstvenom blagostanju (fizičkom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom) i kako svoja iskustva podeliti sa članovima svog društvenog kruga .


Lav u decembru
Ljubav
Ulazak Marsa u V Kuću Lava (13. 12.), ukazuje na to da ćete osvajanje romantičnog interesa pretpostaviti kao izazov, za koji je potrebno boriti se odlučno.
Novac
Aktiviranje Severnog čvora u X kući Lava (22.12.) daje posebno značenje traganju za pozivom, izgradnji zaostavštine i profesionalnoj karijeri usklađenoj sa svrhom života.
Zdravlje
Retrogradno kretanje Venere u VI Kući Lava 19. 12., staviće fokus na plodnost, polno prenosive bolesti i razvoj zdravog samopoštovanja.

Godišnji horoskop za znak Raka za 2021 godinu

zvezdocitac | 27 Januar, 2021 10:31

.

Da li ste spremni?

 

Rak u januaru

Ljubav

Ulazak Venere u VII kuću Raka (08. 01.) promoviše harmoničnu klimu u kojoj je moguće negovati odnos uvažavanja i analizirati zajedničke ciljeve. Važno je uzeti u obzir relevantne događaje koji se dešavaju tokom ovog tranzita budući da će se planeta ljubavi kretati retrogradno u ovoj kući od 19. decembra 2021.

Novac

Pun mesec u Lavu 28. januara dodirnuće II kuću Raka, favorizujući prilagođavanje budžeta, pregled finansijskih planova za buduće investicije.

Zdravlje

Prisustvo Junone u VI kući raka, aludira na posvećenost i  brizi o sebi, potrazi za integralnim blagostanjem i stanju unutrašnje spokojnosti.

 

 

Rak u februaru

Ljubav

Za samce Rakove, ulazak Venere u IX kuću znaka (25. 02.), predstavlja mogućnost romantičnog putovanja ili mogućnost uspostavljanja veze sa nekim druge kulture ili nacionalnosti.

Novac

Ulazak Cerere u X kuću Raka (21. 02.) stavlja fokus na profesionalnu praksu, interakciju sa javnošću, brigu o svojoj reputaciji i povezanost sa životnom svrhom.

Zdravlje

Od 30. januara do 20. februara, Merkur će biti retrogradan u  VIII kući Raka, što je posebno koristan tranzit za one koji žele da psihološkom terapijom prevaziđu traumatična iskustva.

 

 

Rak u martu

Ljubav

Pun mesec u Vagi 28. marta dodirnuće IV kuću Raka, bićete okupirani završetkom radova kod kuće ili na promenu prebivališta. Takođe, lunarni događaj tokom ovog meseca favorizuje razgovore sa osobom koja predstavlja za vas majčinsku figuru.

Novac

Dolazak Sunca u KX kuću Raka (20.03.) Sugeriše profesionalno priznanje, upoznavanje potencijalnih mentora u karijeri i prihvatanje liderskih pozicija.

Zdravlje

Ulazak Marsa u XII Kuću Raka (03.03.) Pruža priliku da analizirate upravljate li svojom energijom na konstruktivan način ili dopuštate da vas ponesu stari oblici i obrasci.

 

 

Rak u aprilu

Ljubav

27. aprila započinje retrogradnost Plutona u VII kući Raka, planetarni aspekt koji postavlja pitanja o davanju i primanju lične moći u vezama.

Novac

Od 3. do 19. aprila, Merkur će prolaziti kroz X kuću Raka, tranzit koji podstiče profesionalne prezentacije i sesije sa stručnim savetnicima (u slučaju učenika), mentorima i poslovnim trenerima.

Zdravlje

Asteroid Psiha ući će u Rak 26. aprila, što podrazumeva spontani pristup emocionalnom svetu i razumevanje sopstvene osetljivosti.

 

 

Rak u maju

Ljubav

Dolaskom Venere u XII kuću Raka (08. 05.), moguć je ponovni susret sa bivšom ljubavlju, međutim, pogodno je biti oprezan u ovoj vrsti interakcije, jer će se Merkur biti retrogradan u ovoj kući od 29. maja.

Novac

13. maja, Jupiter će ući u IX Raka, pa ćete imati nameru da se proširite / evoluirate, otkrijte nove prostore. Negujte u ovom mesecu akademsko područje i prihvatite ulogu nastavnika.

Zdravlje

Potpuno pomračenje Punog Meseca u Strelcu 26. maja dodirnuće VI kuću Raka, promovišući objektivnu analizu načina života i potrebu da se prevaziđe utvrđeno.

 

 

Rak u junu

Ljubav

Od 02. do 27. juna, Venera će prolaziti kroz znak Raka, što ukazuje na želju da se raskine sa starim verovanjima koja narušavaju samopoštovanje.

Novac

27. juna, Venera će ući u II kuću Raka, donoseći pogodno vreme za operacije koje uključuju nekretnine, obradive površine, umetničke predmete, dragulje i plemenite metale.

Zdravlje

Ulazak Sunca u Rak (20. 06.) donosi veću fizičku snagu i negovanje veze sa intuicijom i pravom suštinom bića.

 

 

Rak u julu

Ljubav

Od 11. do 27. jula Merkur će putovati kroz znak Raka, tako da možete iskoristiti ovaj period da organizujete svoj mentalni okvir i promovišete razmenu kreativnih ideja sa prijateljima i kolegama (Uran u XI kući).

Novac

Retrogradno kretanje asteroida Palas u IX kući Raka, od 07.07. može stvoriti probleme u planiranju putovanja, međunarodnim pozivima, izlaganju teza i istraživačkim radovima i rokovima objavljivanja.

Zdravlje

Mladi mesec u Raku 09. 07. pruža priliku rešavanju porodičnih nesporazua. Prepoznajte svoju nesigurnost i ograničenja zone udobnosti i uložite u ljubav prema sebi (Sunce u II kući od 22. jula).

 

 

Rak u avgustu

Ljubav

Ulazak Venere u IV kuću Raka (16. 08.) aludira na modifikacije u dekoraciji kuće kao i povećanu osetljivost. Takođe je moguć  pristup ženskim figurama u okviru porodice.

Novac

19. avgusta u XI kući Raka započinje retrogradno kretanje Urana, koja iako može da stvori određene tenzije u interakciji sa prijateljima i kolegama takođe vas poziva da razmislite o svom položaju u grupama i o tome kako i koliko radite na ostvarenju svojih snova.

Zdravlje

Početak direktne putanje asteroida Junone u VI kući Raka (02. 08.) ukazuje na to da ćete razumeti veličinu odgovornosti koju svaka od promena donosi.

 

Rak u septembru

Ljubav

Ako planirate promenu prebivališta, imajte na umu da će se od 27. septembra Merkur retrogradno kretati kroz IV kuću Raka, pa je moguće da se pojave problemi sa uslugama prevoza kao i sa potraživanjima.

Novac

Venera će ući u V kuću Raka 10. 09. prevodeći se u nadahnuće i moćan kreativni potencijal koji možete usmeriti u lične ili profesionalne projekte.

Zdravlje

Prisustvo Lilit u XII kući Raka ukazuje na to da postoji mogućnost da se, između ostalog, iskuse epizode ​​anksioznosti, depresije, panike i stresa. Iako su ovi poremećaji povezani sa procesom samoprihvatanja, preporučljivo je da se obratite lekaru od poverenja za podršku i smernice.

 

 

Rak u oktobru

Ljubav

Dolazak Sunca u V kuću Raka (23. 10.) otvara vrata intenzivnoj, strastvenoj romansi sa određenim prizvukom misterije.

Novac

Pun mesec u Ovnu 20. 10.  dodirnuće KX kuću Raka, ukazujući na promenu u ličnom konceptu uspeha. Ovaj Mesečev događaj takođe aludira na veću jasnoću oko misije života i vežbanja vođstva.

Zdravlje

Ulazak Venere u VI kuću Raka (07.10.) odnosi se na uživanje u svakodnevnim aktivnostima, koje obavljate u okviru svoje kućne rutine, posla i brige o sebi.

 

 

Rak u novembru

Ljubav

Ulazak Venere u VII kuću Raka (05. 11.) donosi odličnog saveznika za pokušaj pomirenja i harmonične (opšte) klime u partnerskim vezama.

Novac

Delimično pomračenje Punog Meseca u Biku 11. novembra, odigraće se u XI kući Raka, donoseći kraj kolektivnom projektu i usmeravajući pažnju ka autentičnim ciljevima.

Zdravlje

Ulazak Sunca u VI kuću Raka (21. 11.) promoviše fizički oporavak i vašu odlučnost da usvojite zdrav način života.

 

 

Rak u decembru

Ljubav

Dolazak Sunca u VII kuću Raka (21. 12.) favorizuje formalizaciju odnosa (veridba, brak) i potpisivanje sporazuma, ugovora i partnerstava.

Novac

Aktiviranje severnog čvora u XI kući Raka (22. 12.) donosi neophodnu motivaciju da verujete u svoje snove i u vlastiti značaj kao člana kolektiva i jednog od generatora promena.

Zdravlje

Potpuno pomračenje Sunca u Strelcu,  dogodiće se u VI kući Raka, što znači kontinuitet u potrazi za blagostanjem, ne samo za sebe, već i za sve ljude oko sebe.

Godišnji horoskop za znak Blizanci za 2021. Godinu

zvezdocitac | 26 Januar, 2021 23:20

Horoskop za Blizance 2021 Da li ste spremni?

Blizanci u januaru
Ljubav
Ulazak Venere u VIII kuću Blizanaca (08. 01.) promovisaće poverljivost u vezama,uživanje u seksualnosti kao i  transformacija aktivne veze.
Novac
8. januara Merkur će ući u  IX kuću Blizanaca, favorizujući putovanja, visoko obrazovanje i međunarodne veze, međutim, moguće je da se planovi neće izvršiti brzinom koju očekujete jer će planeta komunikacije početi da se retrogradno kreće u ovoj kući od 30. 01.
Zdravlje
Početak direktnog kretanja Urana u XII kući Blizanaca (14. 01.) sugeriše veću lakoću pristupanja stanjima opuštenosti i spokoja kao i  sistematizaciju informacija koje pruža nesvesno.Blizanci u februaru
Ljubav
Pun Mesec u Devici, 27. februara, dodirnuće IV kuću Blizanaca donoseći mogućnost završetak radova na kući kao  i potrebu za izgradnjom sigurnog prostora.
Novac
Dolazak Sunca u X kuću Blizanaca (18. 02.) donosi namere  da se istaknete profesionalno. Zaradićete priznanje u svom radnom okruženju, pored mogućnosti da preuzmete lidersku poziciju.
Zdravlje
Merkur, vladajuća planeta Blizanaca, započinje svoje direktno kretanje 20. februara, što ukazuje na dobar oporavak od iznenadnih tegoba i bolju organizaciju ideja.Blizanci u martu
Ljubav
Ulazak Venere u XI kuću blizanaca (21. 03.) sugeriše privlačnost prema nekome ko pripada ili je na neki način povezan iz vašeg društvenog kruga (prijatelji, kolege, poznanici).
Pun Mesec u Vagi 28. marta, u  V  kući Blizanaca, omogućiće vam da steknete veću jasnost o svojim osećanjima, pre nego što donesete odluku o daljnim akcijama.
Novac
26. marta, konjunkcija Sunce - Venera poznata kao tačka Venere održaće se u XI kući Blizanaca. Ovaj događaj ukazuje na vašu želju  da učestvujete i promovišete kolektivne projekte ili one koji imaju dubok uticaj na društvo.
Zdravlje
Ulazak Marsa u Blizance (03. 03.) obezbediće i veću fizičku vitalnost i odlučnost u postizanju  ličnih ciljeva. Oprez sa nivoom konkurentnosti (rivalstva), u ličnom i profesionalnom životu.Blizanci u aprilu
Ljubav
Ulazak Venere u XII kuću Blizanaca (14.04.) podstiče susret s nekom starom ljubavlju. Ovaj tranzit takođe donosi osećaj nostalgije i osećaj samosažaljenja.
Novac
Od 3. do 19. aprila, Merkur će prolaziti kroz XI kuću Blizanaca, pa će to biti povoljan period za promociju dostignuća postignutih kroz timski rad.
Zdravlje
Pun Mesec u Škorpiji 26. aprila dodirnuće VI kuću Blizanaca, što će rezultirati mogućnošću napuštanja štetnih navika i rada na izgradnji unutrašnjeg mira.Blizanci u maju
Ljubav
Ulazak Venere u Blizance (08. 05.), osim što pojačava prirodni šarm pripadnika ovog znaka, takodje predstavlja i priliku za ulaganje u samopoštovanje i lični imidž.
Novac
Jupiter, planeta širenja, ući će u X kuću Blizanaca (13. 05.), ukazujući na zanimljive mogućnosti za profesionalni rast, koje biste trebali razmotriti.
Zdravlje
Ulazak Sunca u Blizance, 20.05., doprineće jačanju fizičkog stanja, što je posebno korisno za ovaj period godine u kojem započinje retrogradnost Merkura u znaku Blizanaca (29.05.) .Blizanci u junu
Ljubav
Početak retrogradnog kretanja asteroida Eros u VII kući Blizanaca (12. 06.), može podrazumevati određenu napetost u odnosima  zbog izražavanja seksualnosti.
Novac
Retrogradno kretanje Jupitera u X kući Blizanaca, 20. juna, poziva vas da preispitate svoje profesionalne ciljeve, iz perspektive zaostavštine koju želite da date svetu, a ne samo ličnog zadovoljstva.
Zdravlje
Prstenasto pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna nameće trenutak ponovnog pronalaženja u kome ćete odmeriti svoje sadašnje ambicije i stare snove.Blizanci u julu
Ljubav
Ulazak Venere u IV kuću Blizanaca (21. 07.) odnosi se na želju da stvorite harmoničnu atmosferu kod kuće i da uživate u porodičnim vezama. Promene u dekoraciji doma ili mestu stanovanja su mogući.
Novac
Od 11. do 28. jula, Merkur će prolaziti kroz II kuću Blizanaca sa ciljem da prouči nove sisteme i operacije koje omogućavaju diverzifikaciju izvora dostupnih prihoda.
Zdravlje
Ulazak Lilit u Blizance (18.07.) Može značiti eksternalizaciju određene okrutnosti ili hladnoće sa vaše strane . Sa ovom astrološkom pozicijom izazov je prihvatiti svoju istinsku prirodu, umesto da je pokušavate sakriti.Blizanci u avgustu
Ljubav
Za usamljene Blizance, dolazak Venere u V kuću znaka (16.08), aludira na mogućnost učešća u intenzivnoj romantičnoj avanturi ili projektu umetničke prirode.
Novac
Mladi Mesec u Lavu 08/08. Dodirnuće III kuću Blizanaca favorizujući prezentacije, ažuriranje društvenih mreža (ličnih i profesionalnih) i razmenu ideja.
Zdravlje
Početak retrogradnog kretanja Urana u XII kući Blizanaca (19. 09.), povećava mogućnost da patite od poteškoća u koncentraciji i poremećaja spavanja, poput nesanice.Blizanci u septembru
Ljubav
Ulazak Marsa u V kuću Blizanaca (14. 09.), ukazuje da ćete sa oduševljenjem prihvatiti izazove, romantične i kreativne koji se mogu pojaviti u ovo doba godine.
Novac
Ulazak asteroida Veste u VI kuću Blizanaca (20.09.) sugeriše stav predanosti u ispunjavanju radnih zadataka. Ne zaboravite da održavate ravnotežu.
Zdravlje

Dolazak Venere u VI kuću Blizanaca (09.10.) Ima za cilj uživanje u svakodnevnoj rutini kao i u  aktivnostima samopomoći. Poseta kozmetičkim centrima i banjama je dobra ideja.Blizanci u oktobru
Ljubav
Venera u VII kući Blizanaca od 7. oktobra, olakšava pomirenje između parova, romantične susrete i najave veridbi i brakova.
Novac
Ulazak Sunca u VI kuću Blizanaca (23. 10.), aludira na nova dešavanja u radnom području, kao što su: pridruživanje drugom odeljenju, nove kolege ili novi organizacioni sistemi i mogućnosti.
Zdravlje
Sunce u VI kući Blizanaca, 23. oktobra, posebno je povoljan astrološki položaj za one Blizance koji žele da započnu novi način života, ishranu ili plan vežbanja.Blizanci u novembru
Ljubav
Sa Venerom u VIII kući Blizanaca (05. 11.) bićete  spremni da istražite svoju senzualnu (i seksualnu) prirodu. Jačanje porodičnih veza poverenja.
Novac
Prolazak Sunca kroz VII kuću Blizanaca 21. novembra, podstiče preispitivanje sporazuma, ugovora i partnerstava. Takođe ukazuje na povoljan period za uspostavljanje kontakta sa potencijalnim partnerima.
Zdravlje
Od 5. do 24. novembra, Merkur će prolaziti kroz V kuću Blizanaca, pa ćete se osećati podstaknuto da eksperimentiše sa nekonvencionalnom hranom i vežbanjem.Blizanci u decembru
Ljubav
Potpuno pomračenje Sunca u Strelcu 4. decembra dogodiće se u VII kući Blizanaca, najavljujući novu perspektivu u pogledu asocijacija ili početak dugotrajne veze.
Novac
Ako planirate da kupite / prodate porodično imanje, razmislite o tome pre nego što date konačan odgovor; budući da retrogradna Venere u vašoj VIII  kući (od 19. 12.), ukazuje da to nije nešto što treba olako shvatiti ili uraditi bez konsultacija sa ostalim uključenim stranama.
Zdravlje
Pun mesec u Blizancima 19. 12. je dobar trenutak introspekcije u kojem možete da verifikujete evoluciju svojih ličnih ciljeva i osmislite nove ciljeve za 2022.

Godišnji horoskop za znak Bika 2021

zvezdocitac | 26 Januar, 2021 11:36


Da li ste spremni?

 

 

Bik u januaru

Ljubav

Pun mesec u Lavu 28. januara dodirnuće Bikovu IV kuću, stavljajući fokus na porodične potrebe, lični prostor i popravku kuće.

Novac

Ulazak Sunca u X kuću Bika, 19. januara, predstavlja nove profesionalne mogućnosti, kako u uobičajenom radnom okruženju, tako i u drugim prostorima. Shodno tome, možete da zauzmete važnu lidersku poziciju u projektu ili odeljenju.

Zdravlje

Početak direktnog  kretanja Urana u Biku (14. 01.) doprineće poboljšanju mentalnog stanja približavajući ga stanju spokojstva i olakšavajući upravljanje epizodama stresa i nervoze.

 

 

Bik u februaru

Ljubav

Dolazak Sunca u XI kuću Bika (18. 02.) favorizuje učešće u aktivnostima sa prijateljima i kolegama i organizaciju društvenih događaja (pažnja na radu sa zajednicama i odnosima s javnošću).

Novac

Početak direktne faze Merkura, u X kući Bika (20. 02.), pružiće veću asertivnost u interakciji sa figurama moći i podređenim.

Zdravlje

Ulazak Cerere u Bikovu XII kuću (21. 02.) postaviće pitanja o neovisnosti, praksi fizičkog vežbanja, duhovnom radu i solidarnosti.

 

 

Bik u martu

Ljubav

Ulazak Venere u XII kuću Bika (21. 03.) aludira na vraćanje starim ljubavima, na moć opraštanja, primenjenog na sebe, na putu ka unutrašnjem miru.

 

Novac

Prisustvo Marsa u  II kući Bika, 03. 03., ukazuje na to da ćete telo i dušu posvetiti postizanju resursa i potrazi za finansijskom nezavisnošću.

Zdravlje

Pun mesec u Vagi, preko VI kuće Bika (28. 03.), usmeriće pažnju na negativne navike koje se moraju prevazići, kao deo istinske brige o sebi.

 

 

Bik u aprilu

Ljubav

26. aprila, Pun Mesec u Škorpiji u VII kući Bika je događaj koji se odnosi na rešavanje nerešenih situacija u vezama. Vežbajte empatiju sa partnerom i pristup novom nivou u vezi.

Novac

Početak Junonove retrogradnosti u VIII Bika (12. 04,) govori o ispunjavanju starih finansijskih obaveza, koje uključuju učešće vaše porodice ili partnera. Vreme je za redefinisanje pravila igre.

Zdravlje

Dolazak Sunca u Bika, 19. aprila, ojačaće fizičko zdravlje i vezu koju održavate sa vašom pravom suštinom i životnom svrhom.

 

 

 

Bik u maju

Ljubav

Potpuno pomračenje Punog Meseca u Strelcu 26. maja uticaće na VIII kuću Bika, što može značiti odlučujuću promenu dinamike u vezi ili dugo odlagani prekid.

Novac

Početak retrogradnosti Saturna u X kući Bika (23. 05.) podrazumeva prepoznavanje strahova od kojih se vaša rukovodeća pozicija može poljuljati i preuzimanje odgovornosti u postizanju profesionalnih ciljeva.

Zdravlje

Mladi mesec u Biku (11.5.) Ima za cilj da vas navede da prihvatite promene i hrabro preuzmete nove izazove.

 

 

 

Bik u junu

Ljubav

Retrogradno kretanje Jupitera u XI Kući Bika, od 20. 6. do 28. 7., govori o ponovnom okupljanju i pomirenju sa starim prijateljima. Ovaj tranzit će takođe pokrenuti pitanja o vašem stavu prema pritisku vršnjaka i njihovoj želji za integracijom.

Novac

22. juna započinje direktna kretanje Merkura u II kući Bika, tako da ćete imati mogućnost da testirate zamišljene planove, kako bi promenili način rada uvođenjem raznovrsnosti i na taj način zadržali dostupne izvore prihoda.

Zdravlje

Prisustvo Cerere u Biku ima za cilj da zadovolji potrebe fizičkog tela (hrana, vežbanje, odmor);  povežite se sa onim što vam pruža udobnost i sigurnost.

 

 

 

Bik u julu

Ljubav

Ulazak Sunca u IV kuću Bika (22. 07.) ukazuje na moguće izvođenje stambenih radova, učešće u porodičnim događajima, i prepoznavanje zone komfora.

Novac

28. jula, retrogradni Jupiter ući će u X kuću Bika, što može doneti žestoke rasprave sa autoritetima, kašnjenja u promocijama i zakazivanjima. Dobar je period za pregled ciljeva, kako srednjoročnih tako i dugoročnih.

Zdravlje

Početak retrogradnog kretanja Hirona u XII Kući Bika (15. 07.) može nahraniti stara negativna verovanja, međutim, moguće je iskoristiti ovaj tranzit za borbu protiv obrazaca samokažnjavanja, uz terapijsku pomoć.

 

 

 

Bik u avgustu

Ljubav

2. avgusta, asteroid Juno započinje svoju direktnu putanju u VIII kući Bika, ističući posvećenost  finansijskom blagostanju.

Novac

Od 11. avgusta do 30. avgusta, Merkur će putovati kroz V kuću Bika, promovišući inovativne ideje i upotrebu kreativnosti pa je moguće isticanje u profesionalnom i sentimentalnom okruženju.

Zdravlje

Godišnja retrogradnost Urana u Biku od 19. 08, Može izazvati epizode ​​stresa i nervoze. Sesije psihološke terapije i vežbanje tehnika meditacije i opuštanja dragoceni su alati za prevazilaženje ovog perioda.

 

 

 

Bik u septembru

Ljubav

Ulazak Venere u VII kuću Bika (10. 09.) stvoriće klimu pomirenja i senzualnosti među predstavnicima znaka koji su u vezi povoljnu za istraživanje ličnih ciljeva i seksualnih maštarija.

Novac

Iako će dolazak Marsa u VI kuću Bika (14. 09.) povećati produktivnost rada početak retrogradnog kretanja Merkura na istoj lokaciji (27.09.), može izazvati ozbiljne diskusije među kolegama, usled vaše reakcije.

Zdravlje

Iako ulazak Sunca u VI kuću Bika (22. 09.) favorizuje uspešan oporavak i održavanje zdravog načina života moguće je da se vaša iskustva recidiviraju u tom procesu zbog retrogradnog kretanja Merkura u  VI kući od 27. septembra.

 

 

 

Bik u oktobru

Ljubav

Dolazak Sunca u VII kuću Bika (23. 10.) podstiče proslavu veridbi, brakova i poslovnih sporazuma. Dobar period za definisanje zajedničkih ciljeva za one koji su u vezi.

Novac

U oktobru 2021. godine, Saturn i Jupiter započinju svoju direktnu putanju u X kući Bika (10. i 18. oktobra). Ovo poravnanje će smanjiti pritisak u radnom okruženju, omogućavajući vam da se usredsrede na svoju viziju uspeha.

Zdravlje

Sa početkom direktne faze Merkura u VI kući Bika (18. 10. ) bićete spremni da ostavite po strani ekscentričnosti i da se konsultujete se sa profesionalcima kako biste stvorili način života prilagođen vašim zahtevima.

 

 

 

Bik u novembru

Ljubav

Mladi mesec u Škorpiji 04. 11. dodirnuće VII kuću Bika, naglašavajući formalizaciju odnosa. Moguće su konsultacije sa bračnim savetnicima ili terapeutima za parove i ponovo povezivanje sa partnerom.

Novac

Sunce u Vašoj VIII kući od  21. novembra, omogućava dodatne ili izvanredne ekonomske resurse dobijene kroz partnerstva, porodična preduzeća, nasledstva.

Zdravlje

Delimično pomračenje Punog Meseca u Biku 11. novembra favorizuje intuiciju. S fizičke strane, ovaj astrološki događaj upozorava na bolesti grla, poremećaje u ishrani i hormonsku neravnotežu.

 

 

 

Bik u decembru

Ljubav

Prelazak  Jupitera u XI. kuću Bika (29. 11.) ukazuje na proširenje zasnovano na timskom radu; tolerancija u razmeni ideja; i promocija kolektivnih projekata.

Novac

Ulazak Sunca u X kuću Bika (21. 12.) predstavlja priliku za pokretanje publikacije ili veb stranice. Možda ćete poželeti da naučite novi jezik ili ćete planirati putovanja u nepoznate krajeve.

Zdravlje

Aktiviranje Severnog čvora u Biku (22. 12.) podrazumeva poverenje u sopstvene sposobnosti, negovanje samopoštovanja i projektovanje sebe u budućnost.

 

 Za više informacija o dnevnim i nedeljnim tranzitima zapratite fb stranicu:  https://www.facebook.com/zvezdotumac/

Godišnji horoskop za znak Ovna za 2021. godinu

zvezdocitac | 25 Januar, 2021 22:53

 

Da li ste spremni?

 

 

Januar 2021

Ljubav

Pun mesec u Lavu 28. januara dodirnuće V kuću Ovna, što će rezultirati kulminacijom kreativnog projekta; ponovni susret sa dečjom figurom (deca, unutrašnje dete); ili romantična avantura koja prelazi na sledeći nivo (prekid ili veridba).

Novac

Ulazak Marsa u II kuću Ovna (06/01) aludira na odlučnost kada je reč o dobijanju resursa međutim, želja za brzim pribavljanjem sredstava može dovesti do rizičnih, nepromišljenih investicija.

Zdravlje

Početak retrogradnog kretanja Veste u VI kući Ovna ukazuje na to da je moguće da  pokušavate da izbegnete zabrinutost za svoje fizičko ili emocionalno stanje, uvažavanjem potrebe trećih lica. 

 

 

Februar 2021

Ljubav

Ulazak Venere u XI kuću Ovna (01.02.) Upozorava na mogućnost uplitanja u ljubavnu vezu sa osobom koja pripada krugu kolega ili prijatelja.

Imajte na umu da će se Merkur na ovom mestu (XI kuća) retrogradno kretati do 20. 02., pa je preporučljivo postupati razborito, kako bi se izbegli nesporazumi.

Novac

Retrogradno kretanje Merkura u XI kući Ovna, do 20. 02., predstavlja priliku za pregled grupnih i kolektivnih projekata, pre njihove prezentacije.

Zdravlje

Pun mesec u Devici 27. februara uticaće na VI kuću Ovna, što predstavlja posebno povoljan događaj za one predstavnike ovog znaka koji žele da se distanciraju od štetnih navika.

 

 

Mart 2021.

Ljubav

21. marta Venera će ući u znak Ovna, sektor astralne mape gde će se takođe odvijati konjukcija između Sunca i planete želje, poznata kao Venusova zvezdana tačka (26.03).

Ovo poravnanje, pored povećanja šarma osoba rodjenih u znaku Ovna, naglasiće samopouzdanje; i spremnost da se preuzmu rizici i izazovi u postizanju predloženih ciljeva i ljubavnih želja.

Novac

Prelazak Marsa u III kuću Ovna (03/03) sugeriše da će pripadnici znaka Ovna biti spremni da promovišu različite inicijative i zauzmu ključne pozicije u izvršavanju profesionalnih i akademskih projekata.

Zdravlje

Ulazak Sunca u znak Ovna (20.03.) pružiće veću fizičku snagu pripadnicima ovog znaka, posebno onima koji prolaze kroz proces oporavka, nakon nesreća, hirurških intervencija ili napornih dana.

 

 

April 2021.

Ljubav

Prisustvo Merkura u IV kući Ovna, od 19.04., olakšava procese stambenog premeštanja, kućne instalacije elektronskih uređaja i komunikacionih usluga.

Novac

Sa Marsom u VI kući Ovna, od 23. aprila, bićete spremni da se projektujete kao lider u radnom okruženju, promovišući vrednost, nove inicijative i organizaciona poboljšanja.

Zdravlje

Obratiti pažnju na  postojanje skrivenih bolesti ili trauma iz prošlosti na koje mogu uzrokovati zdravstvene probleme.

 

 

Maj 2021

Ljubav

Pun mesec u Škorpiji 27. aprila dodirnuće VIII kuću Ovna, ukazujući na rešenje sukoba, koji je izazvao nelagodu kako za pripadnike znaka tako i za članove njegove porodice

Novac

S druge strane, početak retrogradnosti Saturna u 11. kući Ovna (23.05), signalizira povoljnu sezonu za analizu odgovornosti pred grupama (prijatelji, kolege, udruženja) i kako upravljati onima koji vam zaista odgovaraju.

Zdravlje

13. maja Jupiter će ući u XII kuću Ovna, pružajući priliku da se približi iskustvu božanske ljubavi, kroz podršku humanitarnim ciljevima i ranjivim grupama.

 

 

Jun 2021

Ljubav

Prisustvo Marsa u V kući Ovna, od 11.06., stimulisaće želju pripadnika ovog znaka da krene u osvajanje i preuzme vođstvo u novim vezama.

Novac

22. juna Merkur započinje svoju direktnu fazu u III kući Ovna, pa ćete imati koristi od izlaganja ideja i bolje upotrebe komunikacionih kanala u radnom okruženju.

Zdravlje

Na nivou fizičkog zdravlja, početak retrogradnog kretanja Neptuna u XII kući Ovna (25.06.), može dovesti do mogućnosti poremećaja spavanja, povreda donjih ekstremiteta (stopala) i trovanja hranom.

 

 

Jul 2021

Ljubav

Ulazak asteroida Veste u VII kuću Ovna (19.07.) odnosi se na određeni predan odnos u odnosu sa partnerom. Imaćete više razumevanja prema gledištima i iskustvima partnera.

Novac

21. jula, Venera će ući u VI kuću Ovna, događaju kojem će prethoditi dolazak Sunca u V kuću znaka (22.07.). Ovakva konfiguracija govori o ogromnom kreativnom potencijalu koji se može usmeriti na profesionalne projekte koji mogu da vam probude entuzijazam.

Zdravlje

Početak retrogradnog kretanja Hirona u Ovnu (15.07.) može stvoriti sukobe sa samopoštovanjem, izražavanjem individualnosti i identitetom.

 

 

Avgust 2021

Ljubav

Dolazak Venere u VII kuću Ovna (16.08.) promoviše klimu razumevanja i romantike među konstituisanim parovima, što će posebno favorizovati one koji traže pomirenje.

Novac

Dvostruki pun mesec u Vodoliji 22. avgusta, uticaće na XI kuću Ovna, najavljujući distanciranje onih pojedinaca (prijatelja ili kolega), koji ne dodaju vrednost u svom odnosu sa vama.

Zdravlje

Tranzit Merkura kroz VI kućuOvna, od 11.08. do 30.08., signalizira povoljnu sezonu za pokretanje promena u načinu života, uz pratnju profesionalaca na terenu.

 

 

Septembar 2021

Ljubav

Septembar 2021. može postati period emocionalnih napetosti za pripadnike znaka Ovna. Iako ulazak Sunca u VII kuću znaka aludira na proslavu obaveza i uspeh pred poteškoćama, prisustvo retrogradnog Merkura na ovoj lokaciji ( VII kuća ), od 27. septembra, govori o nesmotrenosti i neprijatnim razgovorima onih pripadnika znaka koji su u vezi.

Novac

Ulazak Veste u  VIII kuću Ovna (20.09.) Pozvaće vas da postupate oprezno u upravljanju porodičnim nasledstvom i upravljanju imovinom koju delite sa partnerima i investitorima.

Zdravlje

Mlad Mesec u Devici 06.09.. Dodirnuće VI kuću Ovna, što podrazumeva početak organizacionog procesa (unutrašnjeg i spoljašnjeg) ili novog svesnog režima ishrane.

 

 

Oktobar 2021

Ljubav

Za samce, dolazak Venere u X kuću vašeg znaka (07.10.) predstavlja mogućnost započinjanja romantične veze sa školskim kolegom ili osobom druge nacionalnosti ili kulture.

Novac

6. oktobra, Pluton će započeti direktnu putanju u X kući Ovna, olakšavajući interakciju sa autoritetima i upravljanje profesionalnim projektima, iz perspektive vođe.

Zdravlje

Pun mesec u Ovnu 20. oktobra odnosi se na trenutak ličnog razmišljanja, u kojem ćete proceniti status svojih životnih ciljeva i kako prepoznati šta je zaista važno.

 

 

Novembar 2021

Ljubav

Mladi mesec u Škorpiji 04.11. u VIII kući Ovna ukazuje na stvaranje nove dinamike, u odnosu poverenja koji održavate sa partnerom i/ili porodicom.

Novac

Ulazak Sunca u X kuću  Ovna (21.11.) sugeriše mogućnost putovanja na udaljene destinacije, međunarodne profesionalne kontakte ili novu akademsku obuku. Ovaj trend će biti pojačan ulaskom Merkura u X kuću 24. novembra.

Zdravlje

Od 05. do 24.11., Merkur će se kretati VIII kućom Ovna. Ovo je tranzit koji omogućava otvorenu komunikaciju kao isceliteljski element trauma i verovanja, na sesijama psihološke terapije.

 

 

Decembar 2021

Ljubav

Aktiviranje Južnog Čvora ​​u VIII kući Ovna (22.12.) predstavlja poziv da se napusti ljubomora, posesivni stavovi, opsesije i želja za kontrolom, kako bi se napredovalo ka evoluciji bića.

Novac

22. decembra Severni čvor će se postaviti u II kuću Ovna, što daje posebnu važnost potrazi za finansijskom sigurnošću, bez upadanja u zamku materijalne vezanosti.

Zdravlje

Početak direktne putanje Hirona u Ovnu (19.12.) stimulisaće spokoj i unutrašnju ravnotežu, mada to neće biti izgovor da se zaborave naučene lekcije.

 

 

Za više informacija o dnevnim i nedeljnim tranzitima zapratite fb stranicu:  https://www.facebook.com/zvezdotumac/


VENERA U JARCU

zvezdocitac | 08 Januar, 2021 14:55

Sa prelaskom Venere iz znaka koji ima veliko srce, koji je sveznajući i optimističan kao što je to  Strelac, u znak koji je praktičan, ambiciozan i materijalistički kao što je to znak Jarca, osetićemo prelazak u ozbiljniju, utemeljeniju i logičnu energiju u svim oblastima vezanim za Veneru; ljubav, romansa, novac, veze, samopoštovanje, vrednosti, lepota, umetnost i harmonija.

Ova nova energija može  uticati na nas da budemo oprezniji i disciplinovaniji u odnosima, finansijama i vrednostima. To će nam pomoći da razmišljamo odgovornije i dugoročno u ovim oblastima. Dozvolite sebi da razmislite o svojim vezama, šta one donose, jesu li pouzdane i dugovečne? Razmislite o finansijama i načinu na koji ulažete u sebe i svoju budućnost. Verovatno ćete uvideti uticaj energije Jarca osećajući potrebu da budete ozbiljniji u vezi sa onima sa kojima imate odnose, ako vam partneri ispunjavaju potrebe, kao i kako trošimo i primamo novac. Mnogi ovu energiju mogu osećati i u oblastima sopstvene vrednosti osećajući uticaj Jarca misleći da samo naporan rad donosi finansijsku sigurnost i uspeh.

Glavna tema ili lekcija tokom ovog perioda može biti razmišljanje koliko materijalno definiše vašu vrednost. Kada su Venera i Jarac u pitanju, energije nisu previše slične, Jarac je vrlo vredan i orijentisan ka cilju, dok Venera želi zadovoljstvo, romantiku i strast. Ovaj tranzit može zaista doneti priliku da u svoje radne rutine unesete više zadovoljstva i strasti ili da pronađete ravnotežu između posla i zadovoljstva.

Ako ste u vezi tokom ovog tranzita, sjajno je vreme da postanete ozbiljniji i zreliji, da stvorite stabilne temelje, da saopštite svoje dugoročne ciljeve i nadjete način kako možete da se organizujete da biste manifestovali svoju budućnost. Možda se usredsredite na stvaranje jakih temelja, izgradnju porodice, preduzeća i stvarno stvaranje svega što donosi ljubav i zadovoljstvo. Neki mogu shvatiti da veza u kojoj su nije dovoljno ozbiljna ili da vide da je nemoguće da dugoročno traje. 

Tokom ovog perioda, bićete motivisani dugotrajnom ljubavlju i brinućete se da vaše potrebe budu zadovoljene. Jarac ponekad može biti pomalo usredsređen na sebe, a ako ne dobije ono što želi, kreće u potragu dok to ne postigne. Oni takođe mogu biti pomalo posesivni sa željom ili potrebom da kontrolišu, pa budite svesni ovog uticaja i razmislite o tome postoji li posesivnost ili dominacija u vašim vezama. Ako ste samac tokom ovog tranzita, vaša koketna energija može biti pomalo niska dok prelazite u osećaj da svoju ljubav treba zaraditi, možda ćete biti mnogo realniji i selektivniji kada je reč o tome koga puštate u svoj život, jer želite nekog ko može da podrži vaše potrebe i vašu budućnost.

Jarac se bavi poslovanjem i poslovnim životom, tako da će na vas ovaj tranzit Venere kroz Jarca, možda uticati da razmislite o svojoj karijeri ili o odgovornosti, da li posao kojim se bavite ispunjava vaše potrebe? Da li se osećate cenjenim? Da li donosi neko zadovoljstvo? Ako ne, kako uneti zadovoljstvo u svoj svakodnevni život? Neki se mogu osećati motivisanima za promene u radnom životu kako bi se osećali vrednovanijima i usklađenijima. Verovatno će takođe biti snažnog uticaja da se usredsredite na to kako se ponašate prema sebi, naučivši da ne pristajete na manje nego što zaslužujete i ne oslanjajući se više na druge zbog ispunjavanja sopstvenih potreba. Ovaj tranzit će se osećati vrlo zemljano, senzualno i ozbiljno. Pomaže nam u donošenju praktičnih i utemeljenih odluka u oblastima ljubavi, novca i samopoštovanja!

HOROSKOP ZA JANUAR

zvezdocitac | 02 Januar, 2021 12:22

Januarski mesečni horoskop

1. januara- 31. januara

Više nade će biti u vazduhu u januaru sa nekim velikim promenama, uključujući Mars koji će se preseliti u znak Bika, nakon što je proveo oko 6 meseci u Ovnu! Mars može biti malo stabilniji, ali će i da deluje na jedan sporiji način u ovom zemaljskom, fiksnom znaku.

Uticaj Vodolije će se pojačati ulaskom Merkura u Vodoliju 8. Januara 2021. godine. Ovakav položaj Merkura jača intelekt, daje dobro pamćenje i snažan sveobuhvatan um sposoban za mnogo napornog rada kao i intuitivne uvide i originalnu sposobnost rasuđivanja. Povoljan je trenutak da pokušamo da shvatimo pitanja koja su prilično nerazumljiva.

Venera takodje menja znak i ulazi u znak Jarca 8. Januara. Obično ovaj položaj donosi veliku ozbiljnost i možda ćete osećati veću odgovornost u svojim ličnim odnosima, možda ćete čak osećati da su vaši odnosi na neki način  teret za vas. Bićete uzdržaniji i suzdržaniji u pokazivanju svoje emotivne strane, što vam može pomoći ako se osećate veoma teško u odnosima sa drugima koji vam znače. Pazite da svoje emocije ne zakopate preduboko jer bi u protivnom mogle da nestanu.

Sezona Vodolija počinje 19. Januara 2021 godine. Merkur će biti neobično dugo u Vodoliji, jer će 30. Januara krenuti retrogradno. Ovo retrogradno kretanje može biti prilično moćno i bogato događajima, jer će se dešavati tokom februara, gde će Merkur biti u velikom stelijumu sa Suncem, Venerom, Jupiterom i Saturnom, sve u uzvišenoj i idealističnoj Vodoliji. Mogu se pojaviti pitanja oko ličnih sloboda, moći vlada i vlasti. Takođe, tokom prvih nekoliko meseci ove godine mogla bi se predstaviti nova i moćnija tehnologija koja bi mogla drastično uticati na naš način života na duži rok.

Uran, kao moderni vladar Vodolije, izaći će na centralnu scenu u januaru, kad će Jupiter biti u izazovnom aspektu sa Uranom iz  Bika, baš kao što će se i Mars u Biku spojiti kroz konjunkciju sa Uranom nekoliko dana kasnije. Mars i Uran u Biku biće fokusno područje u ovom periodu jer će ove planete izazvati sve planete u progresivnoj Vodoliji, uzrokujući više trvenja između tradicionalnih sistema vlasti i finansija i idealističnijih verovanja u budućnost. Važno je da održavamo ravnotežu između naše želje za slobodom i koristi od društva u celini, pronalazeći načine za bolji rad čak i ako imamo podeljena mišljenja ili perspektive o životu ili smeru.

U ovom mesecu su velike šanse za finansijske promene, promene posla, rutinske promene i tako dalje. Ove promene mogu doći kao veliko iznenađenje, grom iz vedra neba. A Mars u Biku zaista ne voli da bude šokiran. Voli svoju stabilnost, svoju predvidljivost, a Uran je tu da sve uzdrma. Najbolje je da ostanemo fleksibilni i otvoreni za promene i radujemo se oslobađanju koje nas očekuje.

PUN MESEC U RAKU- VREME ZA OTPUŠTANJE

zvezdocitac | 30 Decembar, 2020 11:15

30. decembra 2020. ujutru oko 4h i 30min. imali smo poslednji Pun Mesec ove godine koji se dešava u Vodenom znaku Raka. Ovo označava vrhunac lunarnog ciklusa i mnogih drugih ciklusa koje je svet kolektivno proživljavao zajedno. Mesec je ovde uzvišen, sa Božanskom Majkom na 9 ° Raka, njenim znakom vladanja. Sentimentalna osećanja vezana za detinjstvo i dom mogu se pojaviti pod uticajem ovog Meseca. Otisak roditelja predstavljaju znakovi Rak kao i Jarac, pa je to vreme u životu koje može da osvetli ovaj Pun Mesec. Postoji vrlo snažna nostalgija koja može prožeti ovu lunaciju.

Sunce se nalazi na 9 ° Jarca,  sa Merkurom, a ovo dvoje se suprotstavljaju Mesecu. Merkur, putujući tako blizu Sunca može biti na neki način zaslepljen sunčevim zracima koji  sprečavaju jasnu komunikaciju. Saturn i Jupiter su sada napustili stelijum koji su obrazovali sa Plutonom u Jarcu, što znači prelazak u novu arenu i spremnost da se izgradi nešto sasvim drugo.

Društvo je bilo toliko zauzeto radom na preživljavanju i sada mu je dato vreme za razmišljanje o tome kako se oseća povodom svega što se dogodilo ove godine. Mesec u Raku je ličan i podstiče negovanje sebe. Oba svetila su u kvadratu u odnosu na iscelitelja Hirona, koji je u znaku Ovna. Ovi aspekti podstiču napor da se razumeju intenzivne emocije koje se proživljavaju. Poziv da ih identifikujemo i omogućimo da se osećanja prepoznaju i izraze. Ovo pročišćavanje omogućava zarastanje unutrašnje rane, što može rezultirati značajnim ličnim rastom. Odličan period da počistite i oslobodite uspomene iz prošlosti.

Mesec u Raku je u  sekstilu sa Uranom u Biku, omogućavajući nam da prihvatimo nepoznato i brzo se krećemo kroz promene koje se dešavaju. Ova veza stimuliše struju uzbuđenja za one koji su  spremni da iskuse nešto novo. Suočavanje sa emocionalnim efektima svih gubitaka koje smo doživeli ove godine, pomaže u oslobađanju bolnih emocija i oslobađa prostor za ulazak nove energije. 

Ovo je prvi put u poslednje tri godine da Pun Mesec u Rakuk ne mora da se bori sa oštrim aspektima planeta koje prelaze Jarca. Takođe ne postoje izazovi od lunarnih čvorova na ovoj  osi. Postoji proces prečišćavanja naglašen ovim Punim Mesecom. Završnim čišćenjem i čišćenjem negativnih emocija iz ove veoma izazovne godine pruža nam se prelepa mogućnost na dubokom ličnom nivou, pripremajući nas sve za kolektivni prelazak u budućnost.
Srećna Nova 2021 godina. 

Za više tekstova zapratite stranicu https://www.facebook.com/zvezdotumac/

MERKUR U JARCU - VREME JE ZA NOVOGODIŠNJE ODLUKE

zvezdocitac | 22 Decembar, 2020 21:59

Neposredno pre Solsticija, 20. decembra 2020. godine, Merkur, planeta komunikacije prelazi u strukturirani i poslovno nastrojen znak Jarca. Sledećih nekoliko nedelja je dobar period u kojem možemo ozbiljno da razmišljamo o svojim budućim ciljevima, o ciljevima i snovima za 2021. godinu.

Želeli bismo da te ideje svodimo na organizovan, fokusiran način. Nije dovoljno samo sanjati - moramo svoje snove utemeljiti u stvarnosti, a Jarac je sav u stvarnosti. Dakle, uprkos sezoni praznika, umovi nam se vrte i razmišljaju i bićemo ozbiljniji nego obično.

Svi razgovori u to vreme mogu biti prilično grubi i profesionalni, čak i oni među članovima naše porodice. Nismo zadovoljni laganim i površnim konverzacijama, već bismo radije kopali duboko i ostvarili jedni s drugima dubokoumne ozbiljne razgovore.

Sa druge strane, Jarac zaista ima prilično mračan osećaj za vreme i može biti suvoparan ali i prilično duhovit! Svi to možemo iskoristiti, a možda će šale o drami koja nam se dešavala u  2020. leteti čak i više nego obično, poprimajući pomalo jezivu konotaciju.

Dok putuje ovim zemaljskim znakom, povezuje se sa Hironom, ranjenim isceliteljem, preko oštrog kvadrata. Ovo može dovesti do uspomena na traume i poteškoće, a nama je važno da se u njima ne izgubimo, već radije pronađemo nekoga s kim možemo razgovarati i rasteretiti se. Možemo sebi mnogo pomoći ako budemo postali svesni obrazaca koji se odigravaju u našem umu i govoru.

Baš na Božić (25.12.)Merkur pravi kvadrat sa Uranom i  tada budi buntovnike što bi moglo dovesti do toga da okrenemo svet naglavačke, što zaista ne bismo trebali da radimo. Ali, na kraju, ovaj aspekt može da posluži za pročišćavanje vazduha, da nas nasmeje i pomogne nam u promeni nekih naših zastarelih ideja. Da, možda ćemo sebe šokirati - ili će to učiniti neko drugi - ali ovaj aspekt poziva na oslobađanje od starih navika! Pripremite se za uzbudljive vesti u to vreme, možda oko posla i  karijere.

Kako započinje 2021. godine, Merkur pravi nežni sekstik sa Neptunom, odražavajući vrlo intuitivan, unutrašnji period, vreme kada treba tražiti - i dati - oproštaj. Ovo je divno vreme da preuzmete svoje ciljeve i budete kreativni sa njima, unoseći malo čarolije u svu praktičnost.

Konačno, neposredno pre nego što Merkur napusti Jarca i uđe u inovativni i progresivni znak Vodoliju, pridružuje se intenzivnom Plutonu. Ovo je možda period u kojem ulazimo u borbu za moć s nekim drugim, bilo na poslu ili u našim vezama.

Koristeći ovu energiju na pravi način, mogli bismo transformisati svoj način razmišljanja o sopstvenim ranama iz prošlosti koje treba videti da bi se zacelile. Pluton označava senke u našem umu, a mi moramo biti dovoljno hrabri da se suočimo sa tim čudovištima uma. Uskoro ćemo videti da ono čega smo se bojali nije bilo tako loše kao što smo mislili.

JUPITER KONJUNKCIJA SATURN U VODOLIJI

zvezdocitac | 20 Decembar, 2020 21:32

Velika konjunkcija

21. decembar 18:20

0 ° 29 ' VodolijeKmjunkcija izmedju Jupitera i Saturna je obeležila 2020 godinu, ali u zemljanom znaku Jarca. 21.12. 2020. Imaćemo još jedan susret ove dve planete ali na prvom stepenu znaka Vodolije. Tog dana je takodje i  zimski solsticij, tj dan kada je noć najduža u celoj godini, a dan najkraći. Takođe, tog dana počinje sezona Jarca. 

17. decembra, Saturn je prešao u vazdušni znak Vodolije, a 19. decembra i Jupiter. Konačno, 21. decembra 2020. godine, ova dva velikana se udružuju na 0 ° u Vodoliji. Njih dvoje se sastaju svakih 20 godina kako bi pokrenuli novi ciklus, međutim, kraj ove godine obeležiće njihov sastanak u elementu vazduha. Saturn i Jupiter će se spojiti oslobođeni materijalističke gustine kojom su bili obeleženi proteklih 200 godina dok su se sretali u znacima koji pripadaju  elementu Zemlje.

Sada se pokreće brza nova energija koje se javlja u elementu Vazduha. Zbog svoje krajnje bliskosti, Jupiter i Saturn zauzeće isti položaj u ekliptici, zbog čega će se pojaviti kao jedno. Njihov kombinovani prikaz na nebu je kao zapanjujuća jednostruka zvezda. Poslednji put se to dogodilo pre 397 godina, ali u Vodoliji tek 1400-ih kada se pojavila renesansna era.

Na isti način, nova era u koju ulazimo biće vreme kada se naglašava kreativno ja. U Vodoliji se to može manifestovati u obliku napredne tehnološke kreativnosti. Ova velika konjunkcija najavljuje put samosavladavanja koji nam na kraju omogućava da svima pružimo doprinos u obliku pozitivne podrške. Vreme stvaranja veza sa drugima na zajedničkom terenu. Vodolija je individualista. Izuzetno nezavisan znak koji je takođe u osnovi zabrinut za društvo u celini. Snažna energija vodonoše podstiče slobodu u izražavanju sebe, ma koliko to bilo nekonvencionalno. Jednakopravno u osnovi, ovo je znak koji nas otvara za zajedničko stvaranje. Da se ​​povežemo sa našom zajednicom podudarnih frekvencija. Da vibriramo sa našim plemenom. Upravo ona stvar u kojoj smo ograničeni 2020. godine. Vodolija vlada 11. kućom. Kuća koja upravlja našim grupama, ličnim mrežama i najužim krugom.

Saturn komunicira na društvenom globalnom nivou. Ali prvo se moramo posvetiti budućoj verziji sebe. Gospodar karme diktira vreme, koje će uticati na nas lično, kad počnemo da stvaramo strukture svog svakodnevnog života na potpuno drugačiji način. Jupiter proširuje naše mogućnosti pronalaženja inovativnih rešenja za prevazilaženje prepreka u ovom evolucionom procesu. Saturn testira efikasnost njegove primene. Ova kombinacija ovo dvoje stvara buduću energiju, sistem provera i ravnoteže koji funkcioniše u simbiotskoj vezi. Saturn, međutim, postavlja standard svakog rasta u ovoj konfiguraciji.

Saturn je drevni vladar Vodolije, pre otkrića planete Uran, znakom Vodolija vladao je Saturn. Uran, moderni vladar Vodolije trenutno prolazi kroz fiksni zemaljski znak Bika i biće u kvadratu sa  Saturnom u ubrzo nakon njegovog ulaska u Vodoliju. Ovaj  kvadrat između znaka i njegove vladajuće planete započinje u januaru i javlja se tokom cele 2021. godine. Uticaj pobunjene planete Uran može učiniti da se osećamo kao da idemo napred po klimavom terenu. Zapanjujući događaji na našoj zemaljskoj kugli mogu se dogoditi brzo, međutim, značenje i implikacije ovih pojava mogu se sporo otkriti pod uticajem ovog trenutnog napetog aspekta.

Kvadrat od restriktivnog Saturna do revolucionarnog Urana izaziva nas da otvorimo svoj um brzom porastu tehnologije i neviđenoj promeni u načinu na koji se povezujemo sa drugima. Potencijal za rast postoji u mnogim oblastima, ali ne i bez ograničavanja naših resursa. Iz iskustva smo naučili da kriza stvara zajednicu, a 2021. ima potencijal da nastavi da okuplja čovečanstvo na takav način.

Mnogo ćemo delova sebe proliti 2020. godine. Saturn će iscrpljivati Jupiter, a Jupiter će obradovati Saturn novim opcijama. Spajanje ove dve planete služi za podsticanje duhovnog razvoja. Saturn u prisustvu velikog dobrotvora ima najbolji mogući scenario rada za dobro svih. Kako se osećaj gubitka udaljava od ispuštanja onoga što se u prošlosti urušilo, nove  mogućnosti nadolaze da popune prazninu.

Srce Jupitera razume kako zabrana ispoljavanja onoga što želimo može pomoći u našoj višoj svrsi. Uzbuđenje praćeno osećajem iscrpljenosti kada se uspori, na kraju pruža znanje potrebno za odgovorno delovanje. Mudrost i rast duše postižu se borbom. Ulazimo u promenu paradigme u istoriji evolucije kao ljudske rase. Budite sigurni da obilni i trajni napredak može i biće postignut uz kontinuirane napore svih nas. 

Horoskop za decembar

zvezdocitac | 09 Decembar, 2020 10:29

Naše putovanje kroz poslednji mesec 2020. godine počinje sa sezonom pomračenja. Prvo pomračenje  Meseca desilo se u znaku Blizanca 30. novembra, 1. decembra Merkur se preselio u veseli i optimistički znak Strelca i daje pravedan, iskren, velikodušan i iskren um, pogodan za širenje kroz visoko obrazovanje. Traže se ideali, naše razmišljanje je optimističnije i naša vera je veća.

Do druge nedelje decembra javljaju se značajni planetarni događaji koji mogu promeniti život. 14. decembra dolazi do potpunog pomračenja Sunca na 23 ° 08 ' Strelca unutar 4 ° od Galaktičkog centra, produbljujući naš osećaj povezanosti sa svetovima izvan fizičke dimenzije. Naš najveći zadatak biće prepoznati gde možemo nastaviti da pronalazimo ili stvaramo jedinstvo, možda u većem obimu nego ikad ranije. Strelac je ovde ključan, ističući uniju nacija, kultura i snova kako bi postojalo veće poravnanje i težnja za transcendencijom. To može biti više znanja, veća ljubav itd.

16. decembra Saturn ulazi u Vodoliju, ovaj veliki pomak će nas dovesti u potpuno drugo područje za izazove i mogućnosti u narednoj godini. Kada Saturn prelazi Vodoliju, to je značenje da se samo društvo mora prilagoditi novom poretku. Ovakav nalet promena znači da će protesti i pobune verovatno biti češći, ali i mnogo veći osećaj vizije, za ono što može biti, što nas uzdiže i daje energiju, pa i da pruži veru u budućnost.

Jupiter prati Saturn i u Vodoliju ulazi 19. decembra. Vreme je za veće prosvetljenje, za veća otkrića, znanje i razumevanje, posebno u nauci i tehnologiji.

21. decembra, konjunkcija Jupiter - Saturn dešava se na dan  solsticija. Ovo označava vreme kada se Jupiter i Saturn ujedinjuju svakih 20 godina. Ovaj važan astrološki događaj se dešava na 0 stepeni Vodolije. Jupiter i Saturn nisu se sreli u Vodoliji oko 600 godina i ovaj događaj označav

ŠKORPIJA

zvezdocitac | 17 Novembar, 2020 15:43

Vladavina znaka Škorpije počinje 23.10. I završava se 21.11. Moto ovog znaka je: ja želim. Pripadnici ovog znaka ostvaruju svoje želje po svaku cenu.
Škorpija je osmi znak Zodijaka, predstavlja regeneraciju, nasledstva, legate, zaveštanja, sredstva drugih ljudi. To je vodeni, fiksni, ženski (pasivni, negativni) znak flegmatičnog temperamenta.
Vladalac Škorpije je Pluton, mala planeta koja se kreće vrlo sporo i kojoj je potrebno približno 250 godina za prolaz kroz sve znake Zodijaka. Zbog dugog boravka u jednom znaku smatra se da ova planeta ima više generacijski uticaj nego što ga ima na pojedinca.
Ljudi rodjeni u znaku Škorpije su obično intrigantno tajanstveni, poseduju čudnu snagu i magnetizam. U svaku aktivnost se unose sa puno entuzijazma i vrlo su temeljiti u svemu što rade. Ponekad svoju snagu rasipaju na pogrešne ciljeve, a u vrlo ekstremnim slučajevima mogu da se okrenu kriminalu ili da potpadnu pod uticaj alkohola, droge i dr.
Ljudi Škorpije su oštroumni, pronicljivi i inteligentni. Imaju izraženu intuiciju. Svoju kritičnost i sarkastičnost Škorpije umeju da izraze na jedan okrutan i nemilosrdan način, posebno ako su ogorčene.
Najizraženija osobina ljudi rodjenih u znaku Škorpije je emotivnost. Osećanja su im duboka i plemenita. Vrlo rado pomažu druge, osim ako imaju jasno zacrtan cilj, tada umeju da budu sasvim ravnodušne prema osećanjima i očekivanjima drugih ljudi, a ponekad znaju da budu i okrutne i nemilosrdne.
Kada je reč o ispoljavanju svojih osećanja ljudi rodjeni u ovom znaku su vrlo direktni i otvoreni i retko kad misle na taktičnost i diplomatiju.
Osećajnoj Škorpiji ljubav je potrebnija nego pripadnicima ostalih znakova horoskopa. Ona kad voli, voli strasno, posesivno i ljubomorno i zbog toga se ne zadovoljava mlakim i površnim osećanjima partnera.
Škorpije su obično snažne i otporne na bolesti, mada mogu biti sklone reumatizmu i mogu imati problema sa reproduktivnim organima.
Najviše uspeha imaju u policijskim poslovima kao i u detektivskim. Dobri su lekari, vojnici, ali su 'uspešne' i kao kriminalci i lopovi.
Deci rodjenoj u ovom znaku je potrebno jako puno ljubavi i pažnje jer su osetljiva i nežna a ne retko i veoma ljubomorna što se ne bi moglo reći na osnovu prvog utiska. Ova deca se teško prilagodjavaju svetu, drže se onog što im je poznato kao i malom broju drugova.

Ako ste u podznaku Škorpija Vi skrivate svoja osećanja iza bezizražajnog lica. Većina pripadnika ovog podznaka poseduje neobični šarm.

Ovim znakom upravlja Pluton (do otkrivanja Plutona, Škorpijom je vladala planeta Mars). Tradicionalno Pluton upravlja podzemljem i svime što je skriveno od pogleda uključujući i svetove u nama, tj. našim potisnutim ili nesvesnim  ja.
Pluton predstavlja začeće, umnožavanje i štampanje. Upravlja masama, otpacima, atomskom energijom i zločinima. Vlada fobijama, opsesijom, sporim rastom, transmutacijom, početkom i krajem, rodjenjem i smrću, bakterijama i virusima.

MESEC U STRELCU

zvezdocitac | 16 Novembar, 2020 09:48

Merec u Strelcu
Tranzit
Dok Mesec boravi u znaku Strelca, naglašen je optimizam i vedrina, a raspoloženje se poboljšava. Ovo su povoljni dani za učenje, polaganje ispita kao i duhovni rad na sebi. Vera u same sebe, odnosno samopouzdanje je na visini. Strelac je aktivan znak te planirajte dosta šetnje i duži boravak u prirodi.
Dispozitor ovog Meseca je Jupiter u Jarcu. Jarac nije znak u kojem se Jupiter dobro oseća. Jarcom vlada Saturn, onaj što hladi, ograničava, usporava rast, što je sve suprotno od Jupitera, zato će naš optimizam biti za nijansu slabiji nego kad se Jupiter nadje u znaku u kojem se oseća dobro, ali kako Jupiter ostaje u znaku oko godinu dana, biće da smo se već navikli da nam optimizam nije na zavidnom nivou. 
Mesec će u toku dana napraviti jedan harmoničan aspekt sa Marsom što će učiniti da se u popodnevnim časovima osetimo energičnije. U večernjim satima nas očekuje disharmoničan aspekt Meseca sa Neptunom pa ne bi bilo loše da se pripazimo od raznih prevara. 
Danas se na nebu dešava i jedan planetarni aspekt i to kvadrat izmedju Venere i Jupitera pa ćemo biti skloniji hedonizmu i trošenju. Venera je u Vagi, u svom znaku, dok je Jupiter u Jarcu i njegov dispozitor je Saturn koji ograničava, pa se može desiti da hedonizam i trošenje novca na neki način bude ograničen. 
Sve u svemu, dan pred nama donosi relativno dobre energije. Na nama je da li ćemo da ih iskoristimo ili ne. 
 
Ako ste većinu vremena na fb, možete zapratiti stranicu  https://www.facebook.com/zvezdotumac/

Mesec je u znaku Škorpije

zvezdocitac | 14 Novembar, 2020 10:08

.

Dok Mesec tranzitira znakom Škorpije naše emocije mogu da skliznu u krajnosti. Čuvajte se izliva ljubomore. Intuicija je naglašena. Obzirom da se Mesec nalazi u svojoj poslednjoj četvrti i da nas očekuje mlad Mesec takodje u znaku Škorpije, ovo je dobar period da prekinemo sve labave krajeve i pripremimo se za novu fazu. 
Dispozitor ovog Meseca je Mars koji se nalazi u znaku Ovna. U trenutku ulaska Meseca u Škorpiju, Mars je bio stacioniran u Ovnu, pa će i energije na neki način da budu kao zaglavljene na početku mesečovog kretanja kroz Škorpiju, ali kasnije, kada Mars krene direktno, sve će se pokrenuti i imaćemo dovoljno energije da zavirimo duboko u svoju dušu i da prekinemo sve ono što nas na neki način muči i stvara nelagodu, pa da neopterećeni udjemo u nov mesečev ciklus. 
Mesec tranzitirajući kroz znak Škorpije pravi konjunkciju sa Merkurom što se može odraziti na naše misli koje postaju dublje, lakše dolazimo do suštine, lakše otkrivamo ono skriveno od nas, što može da nam donese nervozu jer Mesec neposredno posle aspekta konjunkcije sa Merkurom ulazi u opoziciju sa Uranom pa su moguće konfrotacije zbog nekih iznenadnih situacija. Kasnije će doći do konjunkcije Meseca i Sunca, kada Mesec kreće u svoj novi ciklus. U fazi mladog Meseca prve aspekte koje Mesec pravi su sekstili sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Sekstil je aspekt lakog protoka energije izmedju dve planete, tako da će ovi aspekti uglavnom doneti olakšanje u onim oblastima u kojima se u vašoj natalnoj dešavaju ovi aspekti. 
Ipak treba biti oprezan kada je u pitanju aspekt sa Plutonom, bez obzira što se radi o harmoničnom aspektu treba imati na umu da je Mesec u znaku svog pada pa može doći do izliva emocija ili do njihovog potpunog skrivanja. Ljubomora je takodje naglašena, proveravanje partnera, sumnje što nas sve zajedno može dovesti u ne baš sjajan položaj. 
Da ne bude sve tako crno i teško pobrinuće se trigon Meseca i Neptuna pa ćemo malo lebdeti na krilima mašte. Obratite pažnju šta sanjate noćas, možda vam snovi pokažu u kojem pravcu treba da krenete. 
 
Za sve ljubitelje fb možete zapratiti i fb stranicu na sledećem linku:  https://www.facebook.com/zvezdotumac/

Mesec je u znaku Vage

zvezdocitac | 12 Novembar, 2020 10:21


Dok Mesec tranzitira ovim znakom bivamo neodlučniji u donošenju odluka, zauzimamo jedan neutralan stav u raspravama i iz svake neugodne situacije pokušavamo da izadjemo uz pomoć diplomatskih rešenja. Akcenat stavljamo na partnerske odnose, kako emocionalne, tako i poslovne. 
Dispozitor Meseca u Vagi je Venera koja je takodje u ovom znaku, gde je svoja na svom i ona takva može u potpunosti da podrži ovaj, sad već slab Mesec, jer se on nalazi u svojoj poslednjoj četvrti. 
Mesec će u svom kretanju kroz znak Vage prvi aspekt da napravi sa Marsom iz Ovna, i to opoziciju, što može da nam donese konfrotaciju sa sopstvenim energijama, ali i nervozu i neshvatanje muškog principa. Možda će nas okolnosti terati da delujemo sad i odmah što će u ovom momentu da bude stresno za našu dušu. Mesec, dalje u svom kretanju kroz znak Vage ide u susret svom dispozitoru Veneri, pa ćemo sredinom tranzita imati želju da ulepšamo sebe, svoj radni i životni prostor, sve u zavisnosti u koju kuću natalnog horoskopa se ova konjunkcija dešava. Ako se dešava, na primer u drugoj kući vašeg natalnog horoskopa očekujte novčani dobitak.
Krajem perioda mesečevog tranzita kroz znak Vage očekuju nas aspekti kvadrata sa hronokatorima Jupiterom, Saturnom i transcedetalnom planetom Plutonom (Jupiter i Pluton će takodje biti u aspektu konjunkcije po poslednji put u ovoj godini, i ovaj aspekt više deluje na globalnom nivou, nego na ličnom, ali je moguće i na ličnom planu očekivati veće transformacije), stoga bi bilo dobro da zaustavimo svoj poriv trošenja novca jer možemo potrošiti previše (Jupiter), emocije će biti pojačane, strasti takodje, ali su takodje moguća i udaljavanje od partnera, raskidi usled svadja i ljubomore. 
Najbolje je u ovom periodu izbrojati do deset svaki put kad osetimo navalu emocija i da ostavimo ispravljanje krivih Drina za kasnije. Mesečevi tranziti su kratkog daha, kao letnja oluja, dodju i prodju za tili čas, zato je kod izazovnih aspekata koje u svom tranzitiranju Mesec pravi najbolje da obuzdamo svoje porive i emocije i sačekamo par sati dok se oluja stiša. 
Lep dan vam želi vaš Zvezdočitač.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb